IVAN IVANOVIĆ ZA KURIR: Neću dozvoliti ćerki da bude kao Stanija i Mimi Oro
Foto: Saša Pavlić

Ekskluzivno: Poznati voditelj bez dlake na jeziku

IVAN IVANOVIĆ ZA KURIR: Neću dozvoliti ćerki da bude kao Stanija i Mimi Oro

Stars -
Za sve su krivi roditelji. Oni moraju da se posvete svojoj deci duplo više nego što su morali naši roditelji. Ukoliko to urade, klinci neće postati starlete i kriminalci

Ivan Ivanović večeras startuje sa sedmom sezonom emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Voditelj Prve najavljuje mnogo novina, a šou-program će se emitovati u čak dva termina - petkom i ponedeljkom od 22 sata.- Dva termina nedeljno govori koliko Prva ima poverenja u moj tim i mene. Emisija ponedeljkom biće zasnovana na konceptu „Četiri i po muškarca“ i obogaćena segmentima koji će raditi Marka Žvaka i ekipa emisije „Državni posao“. Sedmu sezonu otvaraju Vanja Udovičić i deca koja su stigla već do petog razreda.„Grand“ se pomirio s Jelenom Karleušom. Hoćeš li i ti s njom izgladiti odnose?- Jedina šansa da Karleuša dođe u moju emisiju jeste kad budem radio poslednju epizodu. Ona je potpuno beznačajan lik za našu zemlju. Saša, Brena i ona imaju pravo da se izmire. Karleuša ne treba da bude u žiriju i da ocenjuje nečije pevanje jer o pevanju ne zna ništa.Tvoj izgled nedavno je pohvalila Ivana Španović. Kako si uspeo da smršaš?- Rupa na kašici. Na moru sam poveo računa šta jedem i manje sam pio.Da li ćeš stvarno obući tangu ako ona osvoji zlato na Olimpijadi?- Ispuniću obećanje i napraviti tangu od njenog šorca. Nema veze što će cela Srbija videti moju golu guzu.Da li te nervira što se starlete skidaju zbog sportskih uspeha?- Starlete i treba da se skidaju. To je njihov posao. Ne znam šta bi drugo radile osim da pokazuju gole grudi i dupeta. Sportisti ne obraćaju mnogo pažnju na njihove ponude. Mora da su ih već videli gole pre takmičenja.

Ivan smatra da su one loš primer omladini... Stanija i Mimi Oro
Ivan smatra da su one loš primer omladini... Stanija i Mimi Oro

Plaši li te da uzor tvojoj ćerki mogu da budu Stanija, Mimi Oro i slične?- Ne. Nijednom detetu nije uzor starleta, a da za to nisu krivi roditelji. Moja ćerka ima druge uzore i sluša stranu muziku. Na dečjim rođendanima i ne vidim da se sluša folk muzika. Roditelji moraju da se posvete svojoj deci duplo više nego što su morali naši roditelji. Ukoliko to urade, klinci neće postati starlete i kriminalci.Kako komentarišeš peticiju da Kristijan Golubović ne ide u zatvor?- Peticije se pišu za svaku glupost. Srbija nije došla do toga da učešće u rijalitiju može da te spase zatvorske kazne. Ne volim veličanje ljudi koji imaju kriminalnu prošlost. Ne treba mladima kriminal postavljati kao prihvatljiv.

O konkurencijiAMIDŽIĆ ME VIŠE NE KRADEPoslednjih godina vlada primirje između Zorana Kesića, Ognjena Amidižića i tebe.- Prozivao sam Amidžića kad bi mi maznuo neku foru. Nije ništa krao već godinu i po dana i nema razloga da ga diramo. Kesić i ja se nikad nismo dirali. Radimo na istoj televiziji.

O Željku MitrovićuNIJE REALNO DA RADIM NA PINKUKrajem godine išao si na sastanak sa Željkom Mitrovićem. O čemu ste razgovarali?- Imali smo poslovni sastanak. Dao je ponudu koju nisam prihvatio. Rastali smo se u prijateljskoj atmosferi. Nije realno da budem na Pinku. Mama bi mi sad rekla nikad ne reci nikad. Male su šanse da ikad radim na toj televiziji. Estetika Mitrovićevog poslovnog razmišljanja meni ne odgovara. Ne bih mogao tamo da dam ono što radim na Prvoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja