IVAN IZ LEGENDI POSETIO STARICU: Baka Ljuba je zaplakala čim me videla
Foto: Damir Dervišagić

Udario je džipom

IVAN IZ LEGENDI POSETIO STARICU: Baka Ljuba je zaplakala čim me videla

Stars -

Ivan Milinković, pevač grupe Legende, slučajno je povredio Ljubicu R. (84) u Ulici kneza Miloša u Sopotu. Pevač se kretao u rikverc kad je nesrećnu staricu podvukao pod svoj automobil.

"Ne interesuje me nikakva kazna, samo da je baka Ljubi dobro. Zaplakala je kad me je videla u bolnici", rekao je Ivan Milinković (54), pevač grupe "Legende" pošto je posetio Ljubicu Radojević (84) koju je u subotu udario džipom u Sopotu.

Ljubica se oporavlja na odeljenju neurohirurgije u Urgentnom centru, a kada je ugledala Ivana nije mogla da sakrije emocije.

"Pitali smo se i ona i ja opet kako je došlo do nesreće. Nosi i dalje tampone u nosu, a izgleda da će morati da uradi operaciju hrskavice. Problem je što baka Ljuba ima anginu pektoris pa lekari još ne znaju da li da je operišu pod anestezijoj. Inače, povlači se rana na glavi, a i dalje toliko hrabra da stalno traži da ide kući", priča Milinković.

"Starica je u stabilnom stanju, a nakon nesreće konstatovan joj je i lakši potres mozga. Pala je pravo na nos, a bila je sva krvava pošto pije lekove protiv ugrušaka. Još se ne zna kada će je pustiti iz bolnice. Sigurno ću je posetiti kući čim izađe", naglašava Milinković.

Popularni pevač tvrdi da i najvećem neprijatelju ne bi poželeo ono što mu se dogodilo u subotu ujtru u Ulici kneza Miloša u Sopotu.

"Kako bi se isparkirao čovek u automobilu, a ja stao na njegovo mesto, krenuo sam u rikverc. Pre toga pogledao sam u retrovizor i preko desnog ramena i nikog nije bilo. Bukvalno sam išao unazad pola dužine džipa kada sam začuo tup udarac. Odmah sam stao, okrenuo se ulevo i video ženu kako leži u lokvi krvi. Ne znam kako sam preživeo tu scenu i taj stres", rekao je Milinković koji je odmah pozvao Hitnu pomoć i zahvaljuje se sreći što baka Ljubica nije ništa polomila prilikom pada.

Do nesreće je, kako kaže, došlo stotinak metara daleko od pešačkog prelaza gde je starica prelazila ulicu.

Nisam ništa pioUbrzo nakon nesreće došla je i policija koja napravila uviđaj."Došli su saobraćajni policajci i iz Beograda i iz Sopota i profesionalno sačinili zapisnik. Čak su me i alkotestirali. Naravno, ništa nisam imao u dahu", rekao je Milinković.

blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja