RUŽICA ZADOVOLJILA MARIĆA ZA 200 EVRA: Vesna Rivas pričala bez dlake na jeziku!

Dohvatile se, pa prljav veš leti na sve strane

RUŽICA ZADOVOLJILA MARIĆA ZA 200 EVRA: Vesna Rivas pričala bez dlake na jeziku!

Stars -
Pevačica Vesna Rivas i učesnica Parova Ružica Veljković ušle su u otvoreni verbalni rat, a ono što su rekla jedna od drugoj daleko je od svake granice ukusa.

Sve je počelo kada je Ružica otkrila da se Vesna, pored držanja butika i prodajom papuča preko dana na plaži, bavila i noćnim poslovima.

"Zašto ne priznaš da si radila kao barska plesačica. Ti čak ne znaš ni ko je otac tvog sina."

Iznervirana Rivasova je odgovorila veoma brzo.

"E sad više neću da ćutim. Što ne kažeš da si oralno zadovoljla Marića za 200 evra, kamenjarko. Kurvaš se od 20. godine i u tome te roditelji podržavaju jer su očigledno socijalno ugroženi. Opravdavaju tvoj seks, bože me sakloni. Priznaj i šta si sve radila Peđi d boju na snimanju spota. Da ne pričam ja te gadosti sa jahte", pucala je Vesna iz svih oružja pred Marićem koji nije komentarisao navode, ali je kasnije stao u zaštitu Veljkovićeve, koja je nastavila rat rekavši da je Vesnin sin Petar homoseksualac, što je dodatno izludelo pevačicu, prenosi alo.

"O mom detetu ne možeš više da pričaš, droljo. Ne dam da ga diraš jer mi je sve na svetu. Zbog vas kretena ću otkriti ko je otac mog deteta, zove se Dragan Pajić i živi u Kikindi. Od pre dve godine smo u svađi jer se nije složio sa odlukom da uđem u rijaliti."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track