IZNERVIRALA SE ZBOG TAKMIČARKE Marija izgubila kontrolu! Psovala majku oca i celu familiju u Grandu!
Foto: Printscreen

HAOS

IZNERVIRALA SE ZBOG TAKMIČARKE Marija izgubila kontrolu! Psovala majku oca i celu familiju u Grandu!

Stars -

Ana Vlajić iz Lazarevca učestvovala je u duelu u četvrtom krugu "Zvezda Granda" sa Majom Đorđević iz Dizeldorfa. Dve odlične pevačice odmerile su snage na velikoj sceni i uopšte nije bilo lako.

Ana je izvođenjem pesme "Budi dobar kao što sam ja" povela sa dva glasa u odnosu na Maju koja je otpevala "Deo prošlosti". Iako se Mariji izvođenje dopalo, samo je nastavila da uživa u njihovom nastupu.

U nastavku je Ana otpevala "Bosnom behar probeharao" čime je posebno dotakla Bosanca u srce, dok je Maja u svom stilu izvela "Kolena". Nijanse su presudile da zgodna mama prođe direktno u peti krug, što je Mariju Šerifović posebno iznerviralo.

"Marija jebem ti i majku i oca i celu familiju, i sve što imaš, Marija konju, debilu, govno jedno, retardirano, debeli masni hobitu, kretenu ćoravi", rekla je Šerifovićeva pa se potom obratila kandidatkinji broj dva.

"Ja sam idiot ćoravi, ti si pevala ok. Moju pesmu si otpevala korektno. Ja odgovorno tvrdim da si ti najbolja pop pevačica u ovoj sezoni. Ja sam konj, što nisam pratila", rekla je Marija, kojoj je bilo žao što je prva kandidatkinja prošla dalje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track