JELENA GOLUBOVIĆ: Miro, ti si baba u Cecinoj senci!
Foto: Nemanja Panačić, Dragana Udovički

Napravila metež u „Parovima“

JELENA GOLUBOVIĆ: Miro, ti si baba u Cecinoj senci!

Stars -
Čim je ušla u rijaliti, rediteljka oplela po Škorićki i ostalim učesnicima, voditeljka sprečila da pevačica fizički ne nasrne na nju

Jelena Golubović izazvala je opštu pometnju čim se pojavila u „Parovima“.Odmah po njenom ulasku u rijaliti usledile su provokacije sa svih strana, a u jednom momentu voditeljka je sprečila Miru Škorić da se i fizički obračuna s rediteljkom. Naime, sve je počelo kad ju je Mira Škorić prozvala da krije godine.- Ti lažeš za godine, imaš 46 godina - rekla je Škorićeva, a Jelena je odbrusila:- Što bi me zanimalo šta kaže baba Mira - viknula je na nju i naglasila da ona ima 36 godina, što produkcija može i da dokaže.Umalo tučaPevačica je tad ustala i prišla Jeleni Golubović, opasno joj se približavajući, ali voditeljka nije dozvolila da dođe do tuče.Rediteljka je i dalje nastavila da čačka pevačicu:- Ti si uvek bila u Cecinoj senci - podrugljivo je rekla Jelena, ali Škorićeva se dalje nije obazirala na nju.Taman kad su se učesnici nove sezone „Parova“ ponadali da će ih u luksuznoj vili najviše nervirati Miljana Kulić, produkcija televizije Hepi priredila im je iznenađenje i dovela Jelenu. Nastalo je metež među učesnicima, koji su odmah pregrupisali snage i rediteljku dočekali na nož. Ona je prethodno u emisiji pred ulazak sve učesnike izvređala, prozivajući ih kako imaju propale brakove i karijere i poručila da se nada da će u rijaliti doći novi ljudi. Golubovićevu su zbog ovih reči napadali svi, osim Ekrema Jevrića, koji se iznenadio, zbog čega je glumica toliko na meti drugih. Maca i Saška Karan se s njom nisu ni pozdravile, nego su je u startu stavile „na ignor“, dok je Vesna Rivas Golubovićevu podsetila da je na Farmi imala seks u štali, zbog čega joj se gadi.

Brane teritoriju... Vesna Rivas, Maca Diskrecija i Gastoz
Brane teritoriju... Vesna Rivas, Maca Diskrecija i Gastoz

Svi protiv Jelene

I Miki Ðurić je pozvao ostale da Jeleni ne pridaju značaj:- Ljudi, s Jelenom sam bio tri puta u rijalitiju, mi od nje pravimo zvezdu!Međutim, Gastoz nije odoleo da joj se ne naruga, nakon što ju je voditeljka pohvalila kako je skinula 15 kilograma.- Donela si neku liniju, muziku za društvo? A, misliš na tvoju liniju - provocirao je Marinković.Ali rediteljka mu je odmah odbrusila kako ga je ona dovela do pobede i dodala da se s njim i Macom u luksuznoj vili neće družiti.

Učinilo nam se?!MIRA: NISAM HTELA DA UDARIM JELENUMira Škorić tvrdi da je Jelenu Golubović u rijalitiju samo želela da legitimiše i da se njeno unošenje rediteljki ne može okarakterisati kao napad.- Bože sačuvaj, što bih je udarila? Ja sam samo tražila njenu ličnu kartu na uvid jer znam da je 70. godište. Ne znam što krije godine. Za sve žene je rekla da su ružne, glupe, debele, meni je rekla da sam baba. Nek ona vređa, ali se od mene očekivalo da reagujem. I uvek ću da reagujem kad me neko dira.

Perović tvrdio da ulazi u „Parove“ da pokaže Emi Lapin koliko je voli MARKO VEĆ ZABORAVIO BIVŠU DEVOJKU!Marko Perović i Ema Lapin nedavno su raskinuli trogodišnju ljubavnu vezu, pa iako su gledaoci očekivali da će se par u rijalitiju ponovo pojaviti zajedno, menadžer se u luksuznu vilu uselio sam.Prema rečima Markove bivše devojke, njih dvoje su nedavno stavili tačku na vezu kad je Ema u njegovom telefonu i na njegovom Fejsbuk profilu pronašla eksplicitne poruke i slike koje je menadžer razmenjivao s jednom devojkom. Perović je na samom ulasku u „Parove“ rekao da u šou ulazi kako bi pokazao Emi koliko je voli i da se nada da će se pomiriti. Međutim, iako je delovao iskreno, Marko nije gubio vreme, već je odmah bacio oko na svoju cimerku Mariju Anu Smiljanić, s kojom se mazio pred kamerama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track