JELENA  I IVAN ZAJEDNO NA DIJETI: Hranimo se zdravo i redovno vežbamo!
Foto: Aleksandar Jovanović

Hrmonija i u jelovniku

JELENA I IVAN ZAJEDNO NA DIJETI: Hranimo se zdravo i redovno vežbamo!

Stars -
Pevačica je posle dva meseca intezivnih treninga i prvim rezultatima koje je postigla motivisala i muža Ivana Bosiljčića da promeni navike i da i on počne da vežba

Jelena Tomašević Bosiljčić izgleda nikad bolje, a osim što je smršala i njeno lice lepše sija. Pevačica raskošnog glasa kaže da je za to zaslužno zadovoljstvo koje oseća jer je privatno i profesionalno ostvarena, a redovna fizička aktivnost joj je dala samo dodatni elan.

Dodaje da je srećna što sa njom vežba i njen životni partner.

"Ivan i ja vežbamo i hranimo se po individulano napravljenom programu. Pre sedam godina sam vežbala na jednoj akademiiji i rezultati su bili fenomenalni. I sada, posle dva meseca i sa samo dva treninga nedeljno jer mi obaveze ne dozvoljavaju više, ostvarila sam odlične rezultate. Sada sam smršala četiri kilograma, što nije mnogo, ali su otišli sa pravih mesta. Pričajući Ivanu o ovom programu, motivisala sam ga da upozna profesora Ilića sa kojim radim, pa je i on počeo da trenira, kao i ja, sa ličnim trenerom", ispričala je Jelena.

Pop pevačica kaže da suprug i ona spontano uče ćerku Ninu (2) koje namirnice su dobre i korisne, a koje ne, servirajući joj zdrave obroke koji su u poslednje vreme obavezni na njihovom jelovniku.

Dok ističe da je osim što je smršala i pravilno oblikovala telo, poboljšala i kompletnu zdravstvenu sliku, na drugoj strani Jelena je izbegla da oceni suprugov novi izgled, ali je između redova rekla da još nije savršen.

"Ivan je napravio odlične rezultate već posle mesec dana treniranja. Muškarci imaju sreću da su viši od nas, pa i sa nekoliko kilograma viška izgledaju odlično, što se za nas žene ne može reći", rekla je Jelena.

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track