JELENA MAĆIĆ: Dosta mi je Kristijana, loš je primer deci
Foto: Damir Dervišagić

Intervju

JELENA MAĆIĆ: Dosta mi je Kristijana, loš je primer deci

Stars -
Poznata šminkerka zgrožena prisustvom žestokog momka pred kamerama, koji je postao zvezda iako nikad ništa nije uradio u životu

Poznata šminkerka Jelena Maćić nema problem da javno iznese mišljenje o estradnim ličnostima, pa čak i da se s nekima obračuna. S obzirom na to da je pre četiri godine bila učesnik „Survajvera“, odlično zna kako je to biti pred kamerama 24 sata. Zato je žestoku kritiku uputila na račun učesnika rijalitija, a posebno Kristijana Golubovića, čijim je prisustvom pred kamerama zgrožena!Pratiš li rijalitije?- Nije postojala srećnija osoba od mene kada je krenuo prvi „Veliki brat“ iz prostog razloga jer sam mislila da je našem učmalom društvu trebao neki vid slobode. Međutim, mi takvi kakvi smo sve pogrešno shvatimo i povučemo u pogrešnom pravcu. Ako ćemo realno, jedini rijaliti pozitivni lik koji se ikada pojavio u ovoj zemlji je Miki Đuričić. Ali on je pokazao da je to neodrživo. Imamo čoveka koji je pošten seljak, koji je dobio sve šanse da bude na naslovnim stranama. Ali on se usrao i pljunuo na sve to i krenuo sa nekom svojom logikom, da se kocka, drogira i svašta nešto. Prosto je iskazao elementarno nepoštovanje prema ljudima koji su ga uzdigli. Mi posle toga nastavljamo sa rijalitijem i imamo jednog Zmaja. Sramotno je što ja ne znam ime i prezime čoveka koji je nekakav Zmaj od nečeg. Ne treba ni da znam, ali on je zapravo Miki današnjice. Stvarno je momenat da se zapitamo gde, šta i kako.

Da li si ti dobila ponudu za neki šou?- Jesam i neću da pričam o tome. Nemam ja tamo šta da tražim.Da li bi mogla da se izboriš sa njima?- Ne želim nikoga da potcenjujem, a ni sebe da precenjujem. Nisam osoba za to i ne mogu sa tim. Jednostavno sam drugačija od njih.Ko bi ti bio meta da si trenutno u „Farmi“?- Najverovatnije Kristijan Golubović, zato što mi je pun ku.ac tih urbanih heroja koji ne postoje i koji nikada ništa nisu uradili u životu! Ne želim da deci bude uzor neko ko je takav. On može da se bavi slikarstvom i ima talenta za to, ali ne može biti uzor ni na koji način.Misliš li da bi se on tebe plašio?- Kristijan?! O, da! Plašio bi me se, za početak zato što moja ćerka poznaje njegovog sina.Kakva ti je Maja Nikolić s obzirom na to da je zaratila sa skoro svim farmerima?- Ona je pakleni mentalni igrač, koji može da te dovede na ivicu ludila. S njom sam radila više puta i nikakav problem nismo imale. Ona sve nanjuši i tu burgija. Nije poenta da je ja odobravam, prosto poznajem kako funkcioniše i ne znam koji problem drugi ljudi imaju s njom. Svako ko ima problem sa Nikolićevom poseduje neku slabost.Zorica Marković oduvek fura mlađe momke. Priča se da i ti šetaš piletinu.- E ovo je već odvratno pitanje! Moramo uzeti u obzir neke stvari, a da nisu samo godine. Pogledajte me takvu kakva sam, kako delujem i šta biram u odnosu na to. Nemojte me porediti ni sa kim.Kad ideš na remont silikona?- Sad me zaje.avate. Ne razgovaram o tome javno.Kome bi promenila stajling, a ko je po tvom mišljenju uvek savršeno obučen od glave do pete?- Ceci bih promenila stil zato što to može malo drugačije i bolje. Promenila bih čak i Jeleni Karleuši zato što je istina negde na sredini. Zamerku nemam jedino na Zdravka Čolića.

O Ceci i JeciJK nije za „Grand“, a Ceca je dosadnaZaslužuje li JK da bude u žiriju „Zvezda Granda“?- Jelenu privatno poznajem i dopada mi se kao osoba. Ona ima 750.000 pratilaca na Instagramu, odlepila se od onog što je domaće. Zato ona nema šta da traži u „Zvezdama Granda“ i nije trebalo da ide tu, ali nisam ja Saša Popović, pa ne odlučujem o tome. Onog momenta kada u nešto što bi trebalo da bude odabir nekih budućih pevača krećeš sa senzacionalizmom, znači da si u krizi.Kako ti se dopada Ceca u „Pinkovim zvezdama“? Mnogi komentarišu da je dosadna.- Ceca ne može da bude zanimljiva sve i da hoće. Zato što je žena, majka, kraljica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja