JELENIN NAJDRAŽI KOLEGA I DALJE PATI: Bila mi je drug i brat, a sa Zoranom više nisam u kontaktu
Foto: Instagram

Pronašao snage da progovori

JELENIN NAJDRAŽI KOLEGA I DALJE PATI: Bila mi je drug i brat, a sa Zoranom više nisam u kontaktu

Stars -

Uskoro će se navršiti pola godine od ubistva Jelene Marjanović, a počinilac zločina još nije pronađen i doveden pred lice pravde.

Agonija najviše pogađa članove Jelenine porodice, kao i kolege nisu imune na misteriju u vezi sa njenim ubistvom.Jelenin kolega Marko Gačić, sa kojim je pre godinu dana snimila duetsku pesmu "Ti i ja", pronašao snage da progovori o užasnom zločinu. Pevač priznaje da još ne može da shvati da Jelene više nema. "Njena smrt je bila veliki šok. Vreme prolazi, ništa se ne otkriva u vezi sa njenim ubistvom. Ne znam zašto toliko dugo traje..." počinje priču Marko i dodaje da nema pretstavu ko bi mogao da stoji iza Jeleninog ubista, jer je ona, kako kaže, bila živi anđeo.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Jelena je bila i drug i brat. Odlična majka, supruga. Puna energije, puna ljubavi, puna snage za sve. Noćima smo sedeli, družili se dok smo radili na zajedničkoj pesmi, ali i pre toga. I samo se nenadano pojavila vest o njenom nestanku. To je bio zaista veliki šok. Žao mi je što još nije otkriveno ko joj je oduzeo život, ali, što je najgore, to ne može ništa da promeni. Nje nema, pa nema", sa knedlom u grlu govori Marko.

Gačić je otkrio i da nije u kontaktu sa porodicom tragično preminule pevačice, niti sa Zoranom Marjanovićem.

"Posle njenog ubistva čuo sam se nekoliko puta sa njenim mužem Zoranom, ali u poslednje vreme nismo u kontaktu, jer mnogo radim. Sigurno tri meseca se nismo čuli. Planirao sam da posetim malu Janu jednog dana i otići ću sigurno uskoro", poručio je mladi pevač.

(Alo/Dušan Panajotović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja