KAD DECA ISPAŠTAJU ZBOG RODITELJA Luna Đogani: Išla sam kod psihijatra zbog mame i tate
Foto: Fesjbuk

Razvod

KAD DECA ISPAŠTAJU ZBOG RODITELJA Luna Đogani: Išla sam kod psihijatra zbog mame i tate

Stars -
Najstarija ćerka pevačice Anabele Atijas i densera Gagija Đoganija, Luna Đogani kaže da joj sve ove godine nije bilo lako da bude dete javnih ličnosti, koje su se, pritom, razvele.

Izjave u kojima su njeni roditelji za medije govorili ružne stvari jedno o drugom, kao i tvrdnje da je njen otac tukao majku, za jednu devojčicu bile su strašne, stoga je potražila stručnu pomoć.

Bila sam pod velikim stresom jer sam na ulici slušala: "A to je ona mala čiji su se roditelji razveli, u novinama je pisalo to i to… Tad sam pomoć potražila od psihijatra i dosta mi je pomogao. Shvatila sam da, nažalost, nisam mogla da biram to da ću biti dete razvedenih i poznatih roditelja", kaže Luna, kojoj su najteže padale priče da je Gagi zlostavljao Anabelu.

"Pitala sam ih sve što me je interesovalo. Bila sam upućena u sve kada su se razvodili i tačno sam mogla da ocenim kada je neki naslov u medijima tačan, a kada ne. Nikada ih nisam napadala, a da nisam pre toga tražila da mi objasne", ističe Luna.

Luna priznaje da su joj roditelj previše znatiželjni kada su njeni momci u pitanju.

"Tata uvek ima primedbe na moje momke. Za njega ću uvek biti beba koja je još mlada da ima dečka. Želi da bude u sve upućen, ali me ne prati i ne špijunira mi telefon. Uvek me savetuje da se pazim jer ima različitih momaka. Mama je veći psiho od njega kada su moji momci u pitanju, ona traži sve da zna, od urinokulture do porodičnog stabla. Upoznali su samo jednog koji je to zaslužio, na sreću , bili su fini prema njemu", priznaje Anabelina i Gagijeva ćerka koja je podržala svog tatu da uđe na Farmu.

Foto Instagram
Foto Instagram

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track