KAD IM SLAVA DOSADI: Evo gde srpska estrada beži iz grada!
Foto: Zorana Jevtic

SALAŠI, NJIVE, IMANJA

KAD IM SLAVA DOSADI: Evo gde srpska estrada beži iz grada!

Stars -
Pevačica Goca Tržan nedavno je nasledila 10 hektara zemlje od dede u Ugrinovcima, gde planira da otvori farmu ovaca

Mnoge poznate ličnosti žele da pobegnu iz grada, pa kupuju seoska imanja, salaše, ali i vikendice sa plodnom zemljom

GOCA TRŽANPevačica Goca Tržan nedavno je nasledila 10 hektara zemlje od dede u Ugrinovcima, gde planira da otvori farmu ovaca. Goca je izjavila će u privatni biznis ući zajedno s bratom i ocem, koji će umesto nje voditi ceo projekat.Ona je prvo mislila da proda zemlju, a onda je shvatila da je novac zapravo u poljoprivredi i da se sve više biznismena i poznatih ličnosti okreće tome.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

ERA OJDANIĆPored pevanja, Era Ojdanić se bavi i poljoprivredom, a ima i motel i restoran. Više puta je izjavljivao kako je poljoprivreda njegova velika ljubav i kako ima dosta obradive zemlje.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

JANKO I BILJANA TIPSAREVIĆTeniser Janko Tipsarević i supruga Biljana su odlučili da pokrenu porodični biznis i zato nameravaju da na Fruškoj gori pazare vinograd. Oni bi po ugledu na Andželinu Džoli i Breda Pita proizvodili vino.

ZVONKO BOGDANSlavni vojvođanski pesnik i šansonjer Zvonko Bogdan, sa svojim tamburašima decenijama peva o salašima. Salaš Zvonka Bogdana na kom se nalazi i vinarija okružena je sa 17 hektara vinograda, a dodatnih 9 hektara nalazi se na obali susednog jezera Ludaš, na Paliću.

Foto: Nataša Urošev
Foto: Nataša Urošev

NATAŠA BEKVALACNataša Bekvalac ima salaš pored Novog Sada. Na svom salašu ona je napravila je pravi mali raj za svoju ćerku Hanu i ostatak porodice. Kad god ima vremena, popularna pevačica se uputi na salaš kako bi se opustila daleko od gradske gužve, ali i uživala u dečjim igrama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track