KAD SE IMA, MOŽE SE: Nikolina Kaporu kupila roleks od 20.000 evra
Foto: Damir Dervišagić

Kovačeva suprugu ispunila dugogodišnju želju

KAD SE IMA, MOŽE SE: Nikolina Kaporu kupila roleks od 20.000 evra

Stars -
Pevačica Saši poklonila vredan sat optočen brilijantima povodom proslave trogodišnjice braka, koja je u maju
1 / 2 Foto: Damir Dervišagić

Nikolina Kovač iznenadila je supruga Sašu Kapora kad mu je povodom tri godine braka kupila „roleks“ vredan čak 20.000 evra.Pevačica, kojoj je nedavno odstranjen rak na grliću materice, odlučila je da zahvali mužu za svu podršku koju joj je pružio tokom najtežih dana, a ujedno ga obraduje za godišnjicu braka. Sat je ukrašen brilijantima, te je zbog toga njegova cena tako visoka. Inače, Nikolina je kupila baš onaj model koji je Kapor priželjkivao.

Iako popularni par godišnjicu braka slavi u maju, Kovačeva je nedavno, kad se vratila iz Beča, uručila suprugu poklon.- Nikolina me je oduševila, želja mi je bila da kupim baš taj „roleks“. Imam najbolju ženu na svetu. O ceni ne želim da govorim, a za sve ostalo možete nju da pitate - oduševljeno priča pevač.

Saša je istog dana suprugu izveo na večeru u restoran, gde joj je uz pesmu „Božanstvena ženo“ zahvalio na skupocenom poklonu.Inače, Nikolina i Saša su sina Nikolaja ostavili s bakom i dekom i sebi dali malo oduška. Oni će u maju detetu proslaviti treći rođendan, kad će prirediti veliku zabavu.(T. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track