KARLEUŠA Sejo Kalač je legao na moj krevet i zaspao! Kakav bismo mi bili par! Vrhunska perverzija!
Foto: Dado Đilas, Instagram

Totalni hit iz hotelske sobe

KARLEUŠA Sejo Kalač je legao na moj krevet i zaspao! Kakav bismo mi bili par! Vrhunska perverzija!

Stars -

Članica žirija „Zvezda Granda“ ispričala kako je njen kolega, čim su se upoznali, došao u njenu sobu i legao pored nje. Nikom nije mogla da objasni otkud on tu!

Vlasnik hita „Ala, ala“ Sejo Kalač spavao je s Jelenom Karleušom! To je otkrila upravo Diva u „Zvezdama Granda“.Povod za priču o Seju Kalaču bila je njegova pesma „Kafanska pevačica“, koju je pevao jedan kandidat.- Upoznala sam Seju Kalača i on je isto veče zaspao u mom krevetu! Kunem vam se! - pričala je Karleuša, dok su je publika i žiri slušali u neverici.Aca Lukas to nije mogao da sluša, pa je krenuo iz studija.Ušao i legao- Čekaj, moram da objasnim. To je najveća perverzija svih vremena. Kuca meni neko na vrata. Otvaram, Sejo kaže: „Jelena, ja sam samo došao da se pozdravimo, nastup je bio super.“ Nisam ga pitala odakle mu broj moje hotelske sobe. On je ušao i dok sam ja sređivala stvari, legao je na moj krevet i zaspao - pričala je JK, koja kaže da je hotel napustila pre nego se Kalač probudio, ali da su je ljudi iz njene ekipe zapitkivali o njemu.- Nisam mogla da im objasnim da ja sa Sejom stvarno nisam imala ništa. Nikad ga više nisam videla, a i ne želim. On je prvi i poslednji čovek koji je zaspao u krevetu pored mene. Zamislite kakav bismo par bili Sejo i ja. To bi bila vrhunska perverzija - zaključila je Karleuša.Kalač nedostupanViše puta smo zvali Kalača, koji je ostao nedostupan do zaključenja ovog broja Kurira.

NOVI RAT: MUTAVI BUCKO I STRIPTIZETA IZ KUPATILAJelena Karleuša je nakon Viki Miljković našla novu žrtvu, i to Radišu Trajkovića Đanija. Takmičar je na scenu izašao u majici sa natpisom „No Đani, no party“, što je prva primetila JK.- Đani je doživeo blistavih, dijamantskih pet minuta. Ako može Đani, možeš i ti da budeš zvezda. Ti jesi bucko, ali nisi mutavi bucko. Ali moraš da smršaš - rekla je JK.Pozvali smo Đanija, koji je „maloj od skandala“ odgovorio.- Treba da je bude sramota mene da proziva. Da nije u „Zvezdama Granda“, niko više ne bi znao za nju. Zato je na Ušće dovela pet ljudi. I upoređuje se sa Cecom. Nažalost, svi znamo kako peva ta fina dama. Da ne izađe obučena kao striptizeta, pevala bi u kupatilu, a možda ni tu. Ne vređam, ali šta da pričam o nebitnom liku - kaže Đani za Kurir.

LJILJANA STANIŠIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track