KO ĆE UZETI NAJVIŠE: Rat na estradi za novogodišnje tezge u Beogradu!
Foto: Damir Dervisagic

Veliki izbor

KO ĆE UZETI NAJVIŠE: Rat na estradi za novogodišnje tezge u Beogradu!

Stars -
Beograd ne pamti da je ikada imao veseliji doček Nove godine, uzme li se u obzir to da će najveća imena nastupiti u najglamuroznijim objektima u gradu po ceni od koje može da vam se zavrti u glavi

Da će se u novogodišnjoj noći voditi pravi rat među estradnjacima za najbolji i najposećeniji doček u prestonici, već sada je već jasno. Beograd ne pamti da je ikada imao veseliji doček Nove godine, uzme li se u obzir to da će najveća imena nastupiti u najglamuroznijim objektima u gradu po ceni od koje može da vam se zavrti u glavi.

Svetlana Ceca Ražnatović nastupiće u najvećoj hali u Novom Beogradu, a za taj spektakl uzela je oko 50.000 evra. Njen kolega Aco Pejović tezgariće na Ledinama, a za taj nastup uzeo je 30.000 evra.

Za nijansu manje od njega uzela je Ana Nikolić, koja će Beograđane zabavljati u jednom od elitnih hotela, za taj nastup obogatila je budžet sa 20.000 evra, a dobiće još 3.000 evra u kompenzaciji za hranu i piće koje će te večeri moći da utroši.

Kako se spekuliše, njena koleginica Nataša Bekvalac pevaće u renoviranom hotelu u Novom Beogradu za 16.000 evra. Iako se pisalo da će Jelena Karleuša nastupiti u jednom hotelu za 50.000 evra, gradom se ponela priča da ona u stvari nastupa za 20.000, te da će za isto toliko pevati na reprizi dočeka u jednoj od najvećih diskoteka u Beogradu.

I najpopularniji pevači među zvezdama „Granda“ takođe će pevati u Beogradu, pa će tako svi koji odluče da dočekaju novu 2015. moći da uživaju u pesmama Milice Pavlović, Jelene Kostov i ostalih zvezdica ove produkcije. „Alegro bend“, jedan od najpopularnijih sastava, zabvljaće Beograđane u novogodišnjoj noći, i to u jednom restoranu u Zemunu, dok će Vesna Zmijanac pevati u restoranu kod Zorice Marković za, kako se priča, 15.000 evra.

Uzme li se u obzir činjenica da živimo u vremenima teške krize, postavlja se pitanje ko će da izdvoji oko 100 evra po osobi, koliko je potrebno kako biste samo prisustvovali jednom od ovih organizovanih dočeka. Pogotovo ako se zna da vam bar isto toliko treba za novogodišnju toaletu.

Zato su pevači dva meseca pre dočeka počeli euforično da najavljuju svoje nastupe ne bi li rasprodali ulaznice. Iz svega navedenog može se samo zaključiti da u Srbiji, ako nema hleba, igara nam vala ne manjka. Samo nek je veselo.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track