KO PRST I NOKAT Tamara Ðurić bliska sa crnogorskom madam Željkom!
Foto: Stefan Jokić

Farmerka drugarica sa Željkom Rolović

KO PRST I NOKAT Tamara Ðurić bliska sa crnogorskom madam Željkom!

Stars -
Starleta je provela nekoliko dana kod Kotoranke koja se sumnjiči da je glavni organizator elitne prostitucije na primorju

Učesnica „Farme“, dvadesetšestogodišnja Tamara Ðurić, bliska je prijateljica Željke Rolović, koja je 20. avgusta u okviru akcije „Lutka“ uhapšena pod sumnjom da je organizovala elitnu prostituciju u Crnoj Gori.Kako Kurir saznaje, starleta se poslednjih nekoliko godina intenzivno druži sa crnogorskom madam. Prema rečima našeg izvora, Ðurićeva je boravila u Željkinoj vili na moru nekoliko dana pre njenog hapšenja.- Tamaru je jedna drugarica upoznala sa Željkom, nakon čega su njih dve nastavile intenzivno da se druže. Viđene su u najpoznatijim diskotekama na primorju, gde su skoro svako veče bančile do zore. Ðurićeva je čak ovog leta nekoliko dana provela u njenoj kući u Kotoru. Rolovićkini moćni prijatelji često su se raspitivali o Tamari - priča naš sagovornik.Naša saznanja potvrdila je i atraktivna farmerka dan pred ulazak na imanje u Lisović. Međutim, Ðurićeva je rekla da nije upoznata s poslovima svoje prijateljice.- Nas dve se znamo preko zajedničkih drugarica. Iz vaših novina sam saznala čime se bavi. Ja joj nisam tražila radnu knjižicu. Ona je normalna žena, majka maloletne devojčice i veoma je druželjubiva. Nikad je ne bih povezala sa prostitucijom - rekla je Tamara, koja tvrdi da Željka nikad nije pokušala da je vrbuje da radi za nju.- Nikad nije pokušala da me vrbuje. Ona fizički ne izgleda kao neko ko podvodi, već kao žena od 40 godina. Žao mi je ako se bavi tim poslom, ali s druge strane, nije fer ako je nevina optužena - smatra Ðurićeva.Ona tvrdi da nema potrebe da ulazi u lanac elitne prostitucije.- Situirana sam i glupost je da imam veze sa tim poslom. Ne plašim se policije! Moj telefon uvek mogu da im dam na uvid. Molim vas da me ne stavljate u taj koš jer imam ozbiljnu vezu, stalan posao i redovne mesečne prihode - poručila je Tamara.

AKCIJA Maja Nikolić otkrila šta se dešavalo u dvorištu imanja u Lisoviću PAO SEKS IZMEĐU TAMARE I RADETATamara Ðurić i Rade Lazić odlučili su da spavaju odvojeno od svih, tačnije u dvorištu.Njih dvoje su se preksinoć pokrili, pali su jedno drugom u zagrljaj, a ispale su i Tijanine gole grudi.Maja Nikolić, koja je preksinoć obilazila imanje, ispričala je ostalim farmerima da je između starlete i manekena pao seks. A Tamara je sinoć, u igri istine, rekla da to nije tačno i da su samo spavali jedno pored drugog.

Ispalila „Parove“ZORICA SE VRATILA NA „FARMU“Pevačica Zorica Marković ušla je sinoć u „Farmu“ iako se prvobitno šuškalo da će biti u „Parovima“. Ona se na nagovor čelnika Pinka Željka Mitrovića predomislila i opet vratila u Lisović.Markovićeva je ušla naknadno u ovaj šou i imaće status ravnopravnog učesnika i mogućnost da se bori za glavnu nagradu od 50.000 evra.Zorica je prijatno iznenadila ostale farmere, koji su joj odmah prišli da joj požele dobrodošlicu. Nekolicina njih okupila se oko pevačice na tremu. Ona je već bila u nekoliko rijalitija.Često se sukobljavala sa ostalim farmerima - sa Ivanom Marinkovićem, bivšim suprugom Goce Tržan, sa glumicom Gocom Bjelicom, pevačicom Nelom Bijanić... Čak je i bila izbačena sa imanja jer je udarila Staniju u glavu limenkom piva.(N. G.)

Rolovićeva puštena iz pritvoraŽELJKA PLATILA SLOBODU 4.000 EVRAPosle devet dana provedenih u zatvoru u Spužu, Željka Rolović je u subotu puštena kući. Osnovni sud u Kotoru prihvatio je jemstvo od predlog odbrane da se njihova klijentkinja brani sa slobode uz jemstvo od 4.000 evra. Policija pretpostavlja da je Rolovićeva na području više primorskih opština ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u hotelima, na jahtama...

Izgubila titulu misSTANIJA LJUBOMORNA NA TAMARUStanija Dobrojević teško je podnela poraz od Tamare Ðurić na izboru za mis Farme, koji su takmičari u subotu uveče organizovali u Lisoviću. Iako je starleta pokazala seksi guzu dok je šetala imanjem u kupaćem kostimu, kod žirija je prevagnuo seksepil koji poseduje njena koleginica. Stanija je posle proglašenje pobednice bila nervozna, a Tamara i Maja Nikolić su zaključile da je razlog tome upravo to što ju jeÐ urićeva pobedila. Međutim, Stanija nije želela to da prizna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja