KO ŠTITI KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Viši sud ga spasao zatvora!
Foto: Damir

Usvojili žalbu

KO ŠTITI KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Viši sud ga spasao zatvora!

Stars -
Učesnik rijalitija je još jednom dobio lepe vesti u vezi sa izdržavanjem kazne

Viši sud u Beogradu ponovo je odložio Kristijanu Goluboviću stupanje na izdržavanje kazne od osam godina zatvora i to do 5. januara sledeće godine.

Tom pravosnažnom odlukom preinačena je odluka Prvog osnovnog suda u Beogradu, koji je početkom oktobra odbio Golubovićevu molbu za odlaganje izvršenja kazne, objavljeno je danas na sajtu Višeg suda.

Na prvostečenu odluku Golubović je uložio žalbu, koju je Viši sud usvojio i ponovo mu odložio izvršenje kazne za još tri meseca. U informaciji suda se ne navodi zbog čega je izvršenje kazne ponovo odlozeno.

Golubović inače učestvuje u rijaliti programu "Farma". Izvršenje kazne mu je već dva puta odlagano na po tri meseca, zbog rođenja deteta. Golubović je prošle godine u novembru pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog trgovine heroinom i nedozvoljenog držanja oružja.

Apelacioni sud u Beogradu mu je tada smanjio kaznu sa 14 na osam godina u zatvora. Kako je u pritvoru, koji se uračunava u kaznu već proveo četiri godine i četiri meseca, ostaje mu da odsluži manje od četiri godine. Golubović je i ranije bio u srpskom zatvoru zbog iznude, dok je u inostranim zatvorima bio zbog raznih krivičnih dela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track