KOMPLIKACIJE NAKON POROĐAJA: Poznata pevačica htela da smrša pa završila na operaciji!
Foto: Printskrin/Facebook

Uplašena

KOMPLIKACIJE NAKON POROĐAJA: Poznata pevačica htela da smrša pa završila na operaciji!

Stars -
Pevačica Selma Bajrami porodila se pre 3 godine, a sada je otkrila probleme nastale kao komplikacija posle porođaja zbog čega će morati na operaciju.

Naime, pre nekoliko meseci doktori su joj otkrili izraslinu koju će ovih dana operisati u bolnici u Beču.

"Moram operisati endrometriozu. Nastala je nakon carskog reza, ali je uzrokovana time što sam puno ranije nego što su mi doktori preporučivali počela sa fizičkim aktivnostima. Brzo sam počela ponovo da nastupam, želela sam da skinem kilograme koje sam nabacila u trudnoći pa išla u teretanu... Iako sam znala da ne smem previše da se izlažem fizičkom naporu, ignorisala sam to i sama sebi napravila problem", objašnjava pevačica za doznajemo.com a onda objasnila šta je očekuje narednih dana.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

"Ovih dana ću morati do svog toktora kako bih se dogovorili za operaciju. Iako to nije komplikovan zahvat, nije mi svejedno, posebno zbog toga što sam svesna šta se sve u zadnje vreme dešava ljudima, kako se od neke situacije sve zakomplikuje. Oporavak posle tog zahvata bi trebao da bude brz tako da ne bi trebalo da dugo odsustvujem sa scene", zaključila je Selma.

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track