KRAH Tanja Banjanin: Nisam tužna zbog razvoda!
Foto: Damir Dervišagić

Novosadskoj pevačici puko i drugi brak, al‘ ne žali

KRAH Tanja Banjanin: Nisam tužna zbog razvoda!

Stars -

Kaže da se posle rastanka od drugog muža oseća bolje i da ne želi ponovo da se vezuje

Pop pevačica Tanja Banjanin promovisala je novi singl „Ljubav se umorila“, koji je, kako sama kaže, njena autobiografija posle emotivnog kraha koji je nedavno doživela.

Dajana sa sinom Aleksom
Dajana sa sinom Aleksom

Pevačica je u utorak organizovala druženje u jednom beogradskom kafiću. Tanja nije krila sreću što se vratila muzici, a nakon razvoda kaže da se oseća mnogo bolje.

Tanja i ćerka Staša
Tanja i ćerka Staša

- Pesma jeste autobiografska, ali nisam tužna, kao što bi sam naslov poručio. Moja poruka jeste da je teško kada shvatiš da si izgubio ono za šta si se borio, ali opet, postoje nova vrata koja nam se otvaraju - poručila je pevačica, koju su na promociji podržali Leontina, Dajana, Baroni drugi.

Podrška prijatelja... Mladen Milivojević Baron i Leontina
Podrška prijatelja... Mladen Milivojević Baron i Leontina

Tanja je za Kurir otkrila da je bila uverena da je našla ljubav za čitav život.- Veoma sam emotivna i mislila sam da sam našla svoju mirnu luku, ali ispalo je drugačije. Mogu vam reći da se osećam iznenađujuće dobro, nisam tužna i idem dalje - rekla nam je nasmejana Tanja, a na pitanje da li bi se opet usudila da stane na ludi kamen, kroz smeh kaže da ne bi volela da joj se to desi.- Nikad ne reci nikad, ali iskreno se nadam da mi se to u životu neće više desiti! Ne bih volela da se vežem za nekoga toliko i na taj način - dodala je pevačica.J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track