Kraljevski: Omiljeni DJ princa Harija ipak stiže u Beograd!

Ekskluzivno

Kraljevski: Omiljeni DJ princa Harija ipak stiže u Beograd!

Stars -
Jedno od najvećih up-and-comming imena u svetu deep house i house muzike, mladi DJ i producent iz Lidsa, Josh Butler, stiže u petak kao ekskluzivni gost prestoničkog kluba Brankow

Vinovnik nekih od najluđih londonskih žurki i kako se priča, jedan od omiljenih DJ-eva mladog britanskog princa Harija, stiže ovog petka u Beograd. Jedno od najvećih up-and-comming imena u svetu deep house i house muzike, mladi DJ i producent iz Lidsa, Josh Butler, biće ekskluzivni gost prestoničkog kluba Brankow.

Nakon izdavanja mega-hita "Got A Feeling" koji mu je doneo status globalne zvezde; pa sve do žurki na Ibici, u Berlinu, Njujorku, Londonu, Amsterdamu preko "Wonderland" festivala i puštanja muzike po klubovima koje posećuje svetski jet-set, Josh sebi ubrzano gradi status globalne ikone house produkcije.

U svetu house muzike je stekao takvu reputaciju da se na spiskovima klubova u kojima pušta nalaze imena kao što su britanski princ Harry, Georgia May Jagger (ćerka Micka Jaggera), Gwyneth Paltrow pa čak i Rihanna. Zbog toga će beogradski klub Brankow biti epicentar dešavanja u Beogradu ovog petka, jer će to veče ovaj momak stati za miks-pult "kluba u srcu Brankovog mosta". Domaću podršku će raditi Danijel Čehranov a ulaz će uz rezervaciju ili spisak biti besplatan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track