KRALJICU SILIKONA TELOHRANITELJ NAPAO PIŠTOLJEM: Zaljubio se u mene pa sam mu dala otkaz
Foto: Printskrin

Otkrila detalje

KRALJICU SILIKONA TELOHRANITELJ NAPAO PIŠTOLJEM: Zaljubio se u mene pa sam mu dala otkaz

Stars -
Došao je ispred moje zgrade i pištoljem polupao sva stakla mog stana i oružjem udarao na ulazna vrata. Sve vreme je vikao i vređao me, tražio je da izađem da razgovaramo

Kraljica silikona Tijana Đuričić, koja je nedavno napadnuta, otkriva da je na nju pištoljem nasrnuo telohranitelj kog je nedavno otpustila jer joj je izjavio ljubav. Ona je u policiji dala izjavu povodom čitavog slučaja.

"Zbog svoje sigurnosti nedavno sam angažovala dva telohranitelja, međutim, jedan od njih se zaljubio u mene. Vremenom mi je to postalo veoma naporno, pa sam ga otpustila, kao i njegovog kolegu. Ubrzo sam zaposlila nove telohranitelje", obašnjava Tijana kako je sve počelo i dodaje."To je njemu očigledno mnogo smetalo, pa je rešio da bes i ljubomoru iskali na meni. Došao je ispred moje zgrade i pištoljem polupao sva stakla mog stana i oružjem udarao na ulazna vrata. Sve vreme je vikao i vređao me, tražio je da izađem da razgovaramo, ali su komšije odmah pozvale policiju, koja je brzo reagovala. Sa njim je bio i kolega kojeg sam takođe otpustila, tako da je policija uhapsila obojicu. Oduzeli su im oružje i priveli ih", rekla je Tijana.

S obzirom na to da su napadači posle privođenja pušteni na slobodu, zanimalo nas je da li se Tijana plaši za svoju bezbednost.

"Nema razloga da se plašim, imam telohranitelje koji me čuvaju, a i danas ću dati izjavu povodom ovog incidenta i najverovatnije tužiti napadače", rekla je starleta.

Foto Facebook
Foto Facebook

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track