KRISTIJAN: Balerina hoće da se opraši, zato ide s cveta na cvet!
Foto: Printscreen Farma

Igra istine

KRISTIJAN: Balerina hoće da se opraši, zato ide s cveta na cvet!

Stars -
Ona je kod mene razne stvari doživela i kod drugih ne može da nađe ono što imam ja i zato se uvek vraća, rekao je žestoki momak

Farmeri su igrali igru istine, prilikom čega je Kristijan rekao kako ne smatra da je glavni frajer na imanju, kao i da nisu sve žene njegove. On je takođe rekao šta misli o Jeleni Milošević, zvanoj balerini. On tvdi da balerinka kada primeti da neko drugi okupira Kristijanovu pažnju, odmah reaguje i počne da ga spopada.

"Ona se sve vrti, trudi oko mene. Kada vidi da joj taj sklop ne radi onda ona ide kao pčela sa cveta na cvet jer želi da se opraši. Ona ne shvata da koka kola efekat ne može da doživi. Ona je kod mene razne stvari doživela i kod drugih ne može da nađe ono što imam ja i zato se uvek vraća. I onda se izvinjava što preteruje i što je malo požudna", rekao je Kristijan dok se balerinka smejala.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Podsetimo, balerina žestokom momku često ne da mira, te ga je tako nedavno spopadala, kada mu nije dozvoljavala da na miru obavi nuždu. Dok je Kristijan bio u wc-u, Jelena ga je sve vreme posmatrala, a onda kada je izašao iz kabine, počela je da skače na njega.

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track