KRISTIJAN O INCIDENTU SA TIJANOM: Ne bih mogao da gnječim njene grudi! Pre bih uzeo loptu!
Foto: Printskrin

Žali što je postupio tako

KRISTIJAN O INCIDENTU SA TIJANOM: Ne bih mogao da gnječim njene grudi! Pre bih uzeo loptu!

Stars -
Donekle sam postupio loše, nisam takav u biti i prema ženama, rekao je Golubović

Ognjen je na imanju razgovarao sa Kristijanom povodom incidenta sa Tijanom.

"Moja reakcija sa Tijanom je bila prenagljena, ali dirnula me je u svetinju, tako gde ne sme niko da me dirne. Ona me proganja već godinu i po dana. Donekle sam postupio loše, nisam takav u biti i prema ženama. Ja je žalim. I nju i ovog kera koji se muči ovde. Nije u redu da pati ova životinja sa nama", pričao je Golubović nepovezano.

On smatra da se takozvana silikonska kraljica nije snašla na imanju. "Tijana se nije snašla, ima slika, nema ton. Ona je dirala jedinu osobu na koju sam ja dosta ranjiv. Mnogo mi je žao što se to desilo... Ja sam joj rekao da bi trebalo da popijemo po 2. rakije. Ona je nedokazana. Ona je došla da mi diše za vratom i to radi ceo život. Ona je ili bolesna, ili posesivno patološki zaljubljena u mene. Ja sam na nju primenio "ignor", objasnio je Golubović.

On kaže da ne može da bude blizak sa njom jer bi to njegovu ženu totalno srozalo.

"Ona je tražila da ja nju prijavim policiji za praženje, a ja nisam hteo da me vuče po sudovima. Njena majka mi je čak pisala eseje da ću jednom imati ćerku ili sestru pa ću videti. Meni se ne sviđa ništa plastično. Ja ne bih mogao da ljubim te usne i te dojke da gnječim. Pa ja mogu da uzmem onda dve basket lopte i da ih gnječim", slikovito je pričao Kristijan.

Foto printskirn
Foto printskirn

M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track