KRISTIJAN POSLE NAPUŠTANJA FARME: Idem u zatvor, tamo makar nekom mogu da lomim kosti!
Foto: Damir Dervišagić

Šok intervju

KRISTIJAN POSLE NAPUŠTANJA FARME: Idem u zatvor, tamo makar nekom mogu da lomim kosti!

Stars -
Neki tužilac se navrzao na mene. Svaki čas piše krivične prijave i žali se Vučiću

Najveći favorit za pobedu u „Farmi 6“ Kristijan Golubović napustio je rijaliti četiri dana pred finale nakon žestokih pretnji cimerima da će ih pobiti, prosuti im creva na imanju i urinirati na njihovim grobovima! I odmah se zaputio kod supruge Ivane u Kraljevo, gde smo ga posetili i pitali zašto je odlučio da odustane od rijaliti borbe pred sam kraj.- Sistematski su me provocirali. Dojavili su mi da me produkcija sklanja iz kadra i favorizuje neke ludake koji su pušteni iz ludnice, a po preporuci su ubačeni u rijaliti. Morao sam da odem da im ne bih prosuo creva po Farmi!Ne plašiš se krivičnih prijava?- Dobiću još koju godinu zatvora. I da lupim nekom šamar, dobio bih sigurno godinu i po. Tužilaštvo piše premijeru da me stave u zatvor. Celog života sam tukao, maltretirao i upucavao ovakve kakvi su na Farmi. Nikad nisam dirao poštene.Farmerima si rekao da ćeš im se smejati s robije.- Ima neki tužilac što se navrzao na mene. Svaki čas piše krivične prijave i piše Vučiću što sam ušao u rijaliti. Imam veoma loše iskustvo sa Farme, u kojoj sam proveo 120 dana i trpeo stoku. U zatvoru sam morao da trpim još veće mediokritete, ali sam tamo makar imao slobodu da im lomim kosti. Ovde nisam smeo ništa da uradim. Produkcija je napravila trik s mojim ulaskom. Nisu mogli na drugačiji način da vrate Tamaru, koju favorizuju. Onda su ubacili nju preko mojih leđa. Ona je profesionalna prostitutka.

Farma 6/Kristijan Kupi stvari i udara Jelenu... by zadkostellbokizadko

Rekao si: „Dajte mi 300.000 evra da vas ne pobijem.“

- U afektu se svašta kaže. Mene ne zanimaju stoke u ljudskom obliku koje su na Farmi i u produkciji.Kažeš da su na Farmi ludaci. Na koga misliš?- Na Jelenu Golubović, Tamaru Đurić, Jelenu Krunić i Maju Nikolić. Oni nisu igrači za prvu nagradu, već provokatori. To nisam hteo da tolerišem. Upadali su mi u reč. Čuo sam i govorkanja da mi je stalo do tih 50.000 evra, pa sam namerno izašao ranije. Statistika je bila na mojoj strani. Stanija ima duplo manje glasova od mene, a svi ostali koliko ona. To vam govori ko je pobednik. Neka se Pink sad pravda pred publikom, koja zna ko je pobednik „Farme 6“. Neka posle oni objašnjavaju gledaocima za koga su glasali. Hoću samo da oni mene obeštete!Tužićeš Pink?- Tražiću svoj honorar od Željka Mitrovića. On je meni isplatio honorar, osim onog ekstra dela za trpljenje uvreda od strane mediokriteta.

Da li te je zadruga namerno provocirala? Zašto se nisi pozdravio ni sa kim?

Tužilac iz Mladenovca poručujeNA PLAŠIM SE KRISTIJANA, PONOVO ĆE GA SASLUŠATINe plašim se Kristijana i nemam razlog za to. Ja samo obavljam svoj posao - kaže za Kurir Dragan Jovanović, osnovni javni tužilac iz Mladenovca, posle najnovijih Golubovićevih pretnji i njegovog odlaska s Farme.Jovanović je u nekoliko navrata tražio da se pokrene istraga protiv Kristijana.- Tako će biti i ovog puta. Uputio sam zahtev policiji da se sasluša Golubović, ali i učesnici „Farme“ kojima je pretio - rekao je Jovanović, koji je ostao upamćen jer je tražio da se zbog nasilja zabrani emitovanje ovog rijalitija.(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track