KRISTIJAN PRETI UBISTVOM: Glupaču Staniju ću udariti sekirom po glavi!
Foto: Aleksandar Jovanović

Užas

KRISTIJAN PRETI UBISTVOM: Glupaču Staniju ću udariti sekirom po glavi!

Stars -
Golubović pobesneo što je starleta provela noć u hotelu s Milošem Radičevićem, pa je pretio da će joj se zbog toga osvetiti

Kristijan Golubović besan je na Staniju Dobrojević, pa je zapretio da će joj rascopati glavu sekirom.On ne može da podnese što je starleta provela noć u hotelu s manekenom Milošem Radičevićem, pa je otkrio Vesni Vukelić Vendi šta želi da joj uradi jer ga je, kako kaže, izdala.- Udariću ovu glupaču sekirom u glavu - rekao je Golubović dok je cepao drva.Za to vreme Dobrojevićeva se u kući šminkala i nije čula šta je spreman Kristijan da joj uradi. Zadruga na ove pretnje nije reagovala, iako su izrečene u programu koji se emitovao na rijaliti kanalu Pink TV.Inače, Golubović je odmah zamerio Staniji što je izabrala Miloša da vodi u hotel.- Kristijan mi je zamerio što sam odabrala Miloša i shvatio je to kao izdanju. Mora sve da prihvati kao igru - rekla je ona, a onda se obratila Goluboviću:- Lojalna sam ti i nisam te uvredila kao osobe koje ti pune glave protiv mene. Mnogo te poštujem, a što sam odabrala njega treba da iskuliraš. Za 40 dana je kraj - u strahu je govorila Stanija.

Ni kriv ni dužan... Miloš Radičević
Ni kriv ni dužan... Miloš Radičević

Kristijan je birao reči o starleti za vreme podele štapića, ali se zbog svađe sa Stanijom zbližio sa Majom Nikolić.- Slušao sam o Staniji sve najgore. Dobrojevićeva pre nego što učini neki pokret pogleda u svaku kameru. Naše prijateljstvo je poljuljano. Ona je izabrala puža posle konja. Ti moraš da ideš s Milošem da bi oprala sebe što ležiš sa mnom deset dana. Bitno je šta narod misli o njoj i da ne pomisli da je brakolomka - rekao je Golubović i dodao:- Stanija je plitka devojka. Ako budeš birala članove suparničkog tima, izdaješ svoj tim. Uhvaćena si u izdaji. Do kraja možeš od mene da očekuješ samo paušalni odnos - poručio joj je Golubović.(Lj. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track