KRISTIJAN SE PRVI PUT NAPIO: Zoru dočekao sa balerinom u toaletu! Evo šta su radili...
Foto: Printscreen

Medenica čuvala stražu

KRISTIJAN SE PRVI PUT NAPIO: Zoru dočekao sa balerinom u toaletu! Evo šta su radili...

Stars -
Do zore je Golubović bio u toaletu s Miloševićkom, ali se ništa nije čula iza zatvorenih vrata

Jasmina Medenica poverila se Staniji Dobrojević da je sinoć posle žurke stražarila ispred kupatila gde su prijani Kristijan Golubović i balerina Jelena Milošević proveli tri sata.

"Ona je bila pijana. Ja sam je pitala: Jelena jesi nešto jela. Počela je da plače, pušila, a ja sam htela da zaštitim Kristijana da on ne napravi nešto. Prvi put sam se napio, valjda neću nikoga da udarim, govorio je", pričala je Medenica.

"Zašto praviš od sebe budalu Ostala si do zore budna zbog njega. Meni se povraća od Zoričinog klana i Kristijanovim žena", rekla je Stanija.

"Samo sam htela da ga zaštitim. Samo sam branila prijatelja. Prvi put se napio. Oni mogu da misle šta hoće. Neću da obruka i ja sam htela da ga zaštitm. On je hteo da opere zube, a ona je htela da se okupa. On je bio upecan što je ona flertovala sa Milošem, a ja sam htela da ga zaštitim da ode da spava. Da nešto ne napravi da se ne piše po novinama", rekla je Medenica.

"Mene baš birga šta se dešava među njima, kunem se u koske moga oca. On se prvi put napio. Ali nasam znala da će da se zadrži toliko u kopatilu. Do zore je on sve vreme bio u toaletu s njom. Nisam ništa čula, možda su samo spavali, kao što je rekao. Ona je bila pijana, moja mama će da umre, a on je rekao neću da pravim budalu od sebe, neću valjda nekoga udarim, prvi put sam se napio", pričala je Medenica.

"Ona tebi govori da si jalova, a ti joj se ulizuješ", zaključila je Stanija.

"Prvi put sam se napio. Popio sam na početku žurke naiskap, a posle nisam mogao minut da udahnem vazduh", priznao je Kristijan farmerima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track