KRISTIJANU SAD NEMA NAZAD: Maja otkrila sve seks afere na Farmi!
Foto: Printscreen Farma

Neće više da ćuti

KRISTIJANU SAD NEMA NAZAD: Maja otkrila sve seks afere na Farmi!

Stars -
Maja Nikolić je potvrdila priču Jelene Krunić nakon izlaska sa Farme i otkrila, da joj se Jelena Milošević poverila i priznala da je jedne noći na imanju, imala seks s Kristijanom Golubovićem

Maja Nikolić i Ivan Gavrilović, koji su trenutno u izolaciji na imanju Lisović, ogovarali su balerinu Jelenu Milošević i otkrila da je imala seks sa Kristijanom.

Naime, iako se mnogo spekulisalo, da li su Balerina i Kristijan imali seks, Maja Nikolić je potvrdila priču Jelene Krunić nakon izlaska sa Farme i otkrila, da joj se Jelena Milošević poverila i priznala da je jedne noći na imanju, imala seks s Kristijanom Golubovićem.

"Ljubili su se na travi. Potvrdila mi je da su imali i seks, da su pobegli preko ograde. Traži savet od mene. Ona 7-8 puta promeni raspoloženje u toku dana. Ja to u životu nisam videla. Ja sam sve rekla Kristijanu, ali on samo kaže "ma ona je budala", rekla je Maja.

Podsetimo, Maja je razotkrila i gej aferu i prstom pokazala ko se sve ljubio u kupatilu. Spekuliše se da se u gej aferi našao Vlada Stanojević, jer je Tamara Đurić počela da preti Maji kada je rekla da zna ko su akteri gej afere.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track