(KURIR TV) MRKA NEK SE PRIPREMI: Bekuta uhvatila Severinin bidermajer
Foto: Story

Ako je po narodnom verovanju, samo se još Mrka čeka

(KURIR TV) MRKA NEK SE PRIPREMI: Bekuta uhvatila Severinin bidermajer

Stars -
Sve ovo sa strane je posmatrao Mrka, koji je bodrio Anu da se dočepa buketa. Smeškao se, a prijatelji s kojima je sedeo za stolom su mu rekli da već krene da sprema svadbu

Ana Bekuta mogla bi posle Severine Vučković da obuče venčanicu i izgovori „da“. Jer upravo je pedesetšestogodišnja pevačica uhvatila bidermajer koji je hrvatska zvezda bacila na svom venčanju s Igorom Kojićem, Kebinim sinom.

Ipak, da bude sledeća nevesta, kako nalažu narodna verovanja, članica žirija „Zvezda Granda“ moraće da sačeka da se njen dragi Milutin Mrkonjić Mrka razvede od supruge Dragane.Inače, Bekuta nije baš želela da se gura sa neudatim devojkama, ali ju je Seve odvukla sa stolice. Pošto je imala dva bidermajera, prvi je uhvatila njena bliska prijateljica iz Zagreba, dok je drugi pao pravo u Bekutine ruke.

Fešta

Pevačici čestitali Brena, Boba, Saša Popović i Suzana Jovanović
Pevačici čestitali Brena, Boba, Saša Popović i Suzana Jovanović

Keba održao koncert

Bračni par Kojić pokazao zavidno plesačko umeće
Bračni par Kojić pokazao zavidno plesačko umeće

Inače, Bekuta je, pored Lepe Brene, Đanija i Harisa Džinovića, svojim hitovima napravila odličnu atmosferu i goste podigla na noge. Prvi se mikrofona latio ponosni tata i svekar Keba, koji je otpevao svoje najveće hitove i posvetio ih lepoj snajki. Na podijumu je sa njim igrao i mladoženja, a za to vreme na video-bimu je bio pušten Kebin spot sa sinom.

Omrsili seSEVE DOBILA PRASE, BREGA MERKAO PEČENJESeverina i Igor potrudili su se da na njihovom venčanju ića i pića bude napretek. Srpska svadba koju su organizovali nije mogla da prođe ni bez pečenog praseta s jabukom u ustima, koje je zauzelo centralno mesto za mladenačkim stolom. Reš pečeno prasence najviše je oduševilo Gorana Bregovića. Muzičar je prišao da se fotografiše sa mladencima, ali mu je pažnju odvlačilo pečenje. Inače, mlada je od koleginice Maje Šuput na poklon dobila i živo prase, kojim se najviše oduševio njen sin Aleksandar.

Keba i Petar Grašo
Keba i Petar Grašo

Dara Bubamara
Dara Bubamara

DomaćinKOJIĆ ISPRATIO GOSTEKeba je sa suprugom Oljom prespavao u hotelu u kom su bili smešteni mladenci i njihovi gosti. Pošto su Igor i Seve dugo spavali, folker je u njihovo ime ispratio goste. Prva je iz hotela istrčala Dara Bubamara, a za njom su put kućama krenuli i Petar Grašo i Goran Karan.

Akcija rakija mu pomutila mozak KEBA LJUBIO U USTA HARISA, BREGU I ŽELJKADragan Kojić Keba toliko je bio srećan što se njegov sin Igor oženio Severinom Vučković da je svoje kolege Harisa Džinovića, Gorana Bregovića i Željka Joksimovića ljubio pravo u usta.Pevača je ponela vesela atmosfera, ali i veća količina domaće rakije koju je popio, pa je od radosti krenuo redom da cmače. Prvi mu je na udaru bio Džinović dok je izvodio svoj hit „Tako mi nedostaješ“. On se nije bunio, već mu je dozvolio da mu Keba čak dva puta poljubi brke. I Goran Bregović, koji je sedeo pored Harisa, dobio je poljubac od Kebe. Sve to je bilo zabavno Željku Joksimoviću, koji nije mogao da prestane da se smeje. Keba je spazio da je njemu to zabavno, pa je i Željka ščepao. Ali s njim nije bilo lako kao sa Harisom i Bregom. Joksimović, kojeg je posmatrala žena Jovana, branio se, ali nije uspeo da sačuva svoje usne. Njegov kolega je bio baš uporan i na kraju je dobio poljubac. Nakon toga, svi su se smejali i pitali se da li će biti još jedan krug. Ni aplauz od prisutnih Ivane Mišković i Gorana Karića, kao i Jovane Joksimović, nije izostao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track