(KURIR TV) ZAGREVANJE ZA NOVU GODINU: Miligram probudio ljubav u Beogradu
Foto: Damir Dervišagić

Poznati bendovi svirali ispred srpskog parlamenta

(KURIR TV) ZAGREVANJE ZA NOVU GODINU: Miligram probudio ljubav u Beogradu

Stars -
Spektakl je otvorio Blaža, koji je dobro zagrejao publiku za zvezde prve večeri

Na prostoru ispred Doma Narodne skupštine sinoć su nastupima Miligrama i Inspektora Blaže i Kljunova započeli novogodišnji koncerti.Oko 10.000 Beograđana i gostiju našeg grada uživali su u dobroj rok svirki do ponoći. Zagrevanje za doček Nove 2016. nastavlja se večeras svirkom Van Goga i Željka Joksimovića. Spektakl je otvorio Blaža, koji je dobro zagrejao publiku za zvezde prve večeri. Pevač je na kraju čak i izveo striptiz na gotovo nula stepeni.

- Ja sam Stiven Sigal - povikao je Blaža pokazujući svoje mišiće.

Prljavi inspektor Blaža
Prljavi inspektor Blaža

Nekoliko minuta pre deset sati izašao je na veliku pozornicu i Miligram, koji predvodi Aleksandar Milić Mili, i pokazao zašto nosi epitet muzičke senzacije s Balkana. Pesma „Libero“ otvorila je koncert, a ređali su se hitovi koje je muzičar radio za svoj bend i druge izvođače. Otpevao je i Ace of Spades u čast preminulog frontmena benda Motorhed, legendarnog Lemija Kilmistera.- Lepo je što smo se okupili po ovoj hladnoći, da malo zbijemo redove i podelimo ljubav - poručio je frontmen Mili, koji je iskoristio svirku u Beogradu da predstavi neke pesme sa trećeg studijskog albuma „Magnetik“.(LJ. R.)

Bruka Siniše MalogPOKUŠALI DA SPREČE KURIR DA UĐEObezbeđenje Skupštine grada sinoć nije htelo da dozvoli ekipi Kurira da uđe u prostor kod bine i izveštava s koncerta iako smo uredno poslali zahtev za akreditacije nekoliko dana ranije. Kad smo, ipak, posle silnih poziva i molbi, ušli u prostor kod bine, prišao nam je jedan čovek, koji se nije predstavio, vičući: „Znaš li ti ko sam ja?! Znaš li s kim razgovaraš?! Ja sam šef obezbeđenja Skupštine grada! Ne možete da budete ovde bez akreditacije!“ Pošto smo mu pokazali novinarske legitimacije, ostavio je na miru ekipu Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track