Ledi Li: Prinčevi Vilijam i Hari vole moju muziku!

Srpkinja polako osvaja svet

Ledi Li: Prinčevi Vilijam i Hari vole moju muziku!

Stars -
Najviše sam angažovana na žurkama svetskog džet-seta. Loša strana mog posla je što ne smem da se fotografišem s njima

Atraktivna Ledi Li najtraženiji je srpski di-džej u svetu. Ova Novosađanka ima mesecima unapred bukirane nastupe od Azije do Amerike.U razgovoru za Kurir srpska Džej Lo, koja peva i piše pesme na engleskom, otkriva tajnu svog uspeha.- U Majamiju sam završila akademiju za di-džeja i stičem iskustvo. Prve nastupe imala sam u Los Anđelesu, Njujorku i Hongkongu, što je dosta uticalo na moj muzički pravac. Nastup u Monte Karlu na privatnoj promociji nakita „šopard“ zasad je moj vrhunac. Dame su bile toliko oduševljene mojim nastupom da mi je marketinški direktor poklonio vredan dar.

Prinčevi Vilijam i Hari
Prinčevi Vilijam i Hari

Nema te na velikim festivalima.- Najviše me angažuju agencije iz inostranstva koje organizuju žurke za pripadnike svetskog džet-seta. Zabave se održavaju nekad i na njihovim jahtama i atmosfera je neverovatna. Gosti su princ Albert od Monaka, Luis Hamilton, prinčevi Hari i Vilijam, holivudski glumci i drugi. Loša strana našeg posla jeste ta što sam ugovorom obavezana da ne smem da se fotografišem s njima.

Omiljena među plemićima... Ledi Li
Omiljena među plemićima... Ledi Li

Ko su ti uzori?- Di-džej Kis i Havana Braun. Devojke puštaju muziku na privatnim zabavama Opre Vinfri, Madone, Britni Spirs... Od kolega cenim Dejvida Getu i mnoge druge.Uskoro kreće promocija tvog novog „Big Room House“ singla „Nasty Gal“.- Ja sam napisala tekst. Pesma je posvećena Sofiji Amoruso, vlasnici kompanije „Nasti gal fešn“, čija me je knjiga „Girlboss“ inspirisala da je napišem. Sofija je prva imala priliku da je čuje. Njena reakcija na pesmu bila je sjajna, tako da je ona već imala premijeru na jednoj od njihovih revija u Los Anđelesu. Nestrpljivo čekam da je podelim sa svojom publikom i prikažem animirani spot.(LJ. R.)

Pogledajte deo nove pesme Nasty Gal!

http://www.youtube.com/watch?v=Q9OI2rqW0W4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track