LENA KOVAČEVIĆ: Novak i Jelena se ježe na moj glas
Foto: Dragan Kadić

Pevačica o slavnom bračnom paru

LENA KOVAČEVIĆ: Novak i Jelena se ježe na moj glas

Stars -

Lena Kovačević veruje da će njen brak s Veljkom Brčinom trajati zauvek. To je i naslov njene nove pesme, koju je ćerka Dušana Kovačevića promovisala prekjuče.

U razgovoru za Kurir Lena je otkrila detalje iz privatnog života, kao i da je najslavniji par kome je pevala Novak i Jelena Đoković.

- Bila mi je velika čast da pevam na njihovoj svadbi. Oni, ali i cela porodica Đoković su toliko topli i dragi ljudi. Pevala sam na Svetom Stefanu dan pred njihovo venčanje, to je bila praktično ceremonija dočeka gostiju, što je bilo posebno lepo. Posle sam čula i od njih da im je to zapravo bio najlepši trenutak. Osećala se stvarno lepa energija te večeri. To ću pamtiti celog života. Bilo je božanstveno, naježila sam se - kaže Lena, a na pitanje ko je bio najveseliji, odgovara:- Pa mlada i mladoženja. Šalim se, svi su bili veseli!

Detalji o svadbi bili su strogo čuvana tajna.- Poštovala sam to, jer razumem tu filozofiju. Kao što znate, ni ja nisam slikala svoje venčanje. To je intiman događaj. Tako da sam taj njihov izbor sasvim razumela i uopšte mi nije bilo teško da ćutim o tome jer ja ćutim i o svojim sopstvenim stvarima - kaže Lena.Pesmu „Zauvek“ snimiće i na engleskom jeziku.- Želja je da se negde malo izađe iz okvira Srbije. Sa dvoje male dece znam koji su mi prioriteti. Realno mislim da mi u Srbiji ne smemo da zaboravimo da imamo velike šanse da se granice nekako otvore. Evo, konkretno pesma „Pick Up“, koju sam pisala, bila je premijerno izvedena u Njujorku na radiju koji broji 31 milion slušalaca, a ja sam za to vreme pevala pedesetak kilometara od Beograda na jednom lepom džez festivalu. Svet je postao globalno selo putem interneta. Volela bih da radimo i na srpskom i na engleskom, pa ćemo videti šta će da bude - rekla je Kovačevićeva.

DegradacijaDANAS SVAKO MOŽE DA BUDE PEVAČICALena ne voli da je nazivaju pevačicom:- Kad danas kažete pevačica, to je, nažalost, postalo degradirano, jer ispadne da svako to može da bude. U ono doba bivše Jugoslavije mislim da smo imali mnogo veću konkurenciju i tada nije mogao da se bavi time svako ko želi. Nažalost, ta profesija je vrlo degradirana, tako da je meni draže da kažem da sam muzičar.

Nastassia Janković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) LENA KOVAČEVIĆ: Želim svetsku karijeru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track