LEONTINA DOBILA POSAO: Mare ipak ne piše pesmu za Evrosong

Odlučili preko noći

LEONTINA DOBILA POSAO: Mare ipak ne piše pesmu za Evrosong

Stars -
Saša Milošević Mare poznat je kao tekstopisac legendarne „Molitve“, pobedničke pesme Evrosonga 2007. koju je pevala Marija Šerifović

Iako je bilo priče da će tekstove za kompozicije Vladimira Grajića Graje za Evroviziju raditi Leontina i Saša Milošević Mare, produkcija RTS i „Beoton“ odlučili su doslovno preko noći da to bude samo jedan od njih.

Prednost je data Leontini, koja je već napisala tekstove za pesme Danici Krstić i Bojani Stamenov, a sada će to uraditi i za Aleksu Jelića.

"Numera koju sam napravio za Aleksu Jelića imala je neki stari demo-tekst Saše Miloševića Mareta za koji sam pomislio da nije tako loš iako je Leontina još ranije uzela da uradi svoju verziju teksta. Ona je to najzad uradila, pa smo se zajedno s ljudima iz produkcije složili da je dobar. Svi smo se složili da je najbolje da sva tri teksta potpisuje isti autor kako bi se izbegla moguća nepotrebna konkurencija. Tako će publika 14. februara moći da pravedno odabere koji joj se izvođač najviše sviđa. Mislim da je takva odluka i najbolja u ovom trenutku", rekao je Graja.

Saša Milošević Mare poznat je kao tekstopisac legendarne „Molitve“, pobedničke pesme Evrosonga 2007. koju je pevala Marija Šerifović.

"Nemam komentar", rekao nam je Mare i dodao da je trenutno okupiran radom muzike za jedan film.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track