LEPA BRENA OTKRILA: Ponovo mi je rađena operacija
Foto: Printskrin

Teški dani

LEPA BRENA OTKRILA: Ponovo mi je rađena operacija

Stars -
Nakon ponovne nesreće gde je slomila ruku, pevačica otkriva da je bila jako besna na sebe i da je zbog toga odlučila da otputuje

Lepa Brena je početkom januara ponovo pala i slomila desnu ruku laktu, ali je tek sada otkrila da je ipak ponovo došlo do operacije.

"Rađena mi je operacija nakon koje ne moram da nosim gips tako da je oporavak brži ali ipak treba vremena", rekla je pevačica koja se zbog svojih nezgoda našla na meti raznih šala na koje se čak i ona nasmeje.

"Dobar prijatelj me zvao na večeru to veče kada sam slomila ruku i ja sam mu rekla da neću moći da dođem jer sam slomila ruku. On se našalio i rekao: "nije valjda da si samo jednu? E ako nisi slomila dve nemoj ni da dolaziš." Taj crni humor je čak i mene nasmejao", govori pevačica, a onda otkriva i da je na Tajland otputovala jer je bila besna na sebe.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

"Otišla sam jer sam se jako iznervirala što sam opet polomila ruku. To je samo što mi mozak malo brže radi pa hoću sve u istoj sekundi da uradim i onda sam odlučila da malo sporije hodam i ne nosim sto stvari u rukama. Bila sam ljuta na sebe jer nisam navikla da budem bolesna. Nemam nikakve bolove, rehabilitacija, veba i to je ono što je najbitnije i najvažnije", govori Brena.

Kako kaže pevačica, predivno se provela na odmoru ali je jedva čekala da se vrati.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Bilo nam je predivno sa Acom i njegovom porodicom, sa njima ne može nikad da bude ne zanimljivo. Lepo smo se proveli ali opet sam jedva čekala da se vratim da radim jer da ležim 12 dana i samo da jedem je postalo malo dosadno. Valjd aje moj mozak takav, nekako je napravljen da ne može puno da se odmara", priča Lepa Brena i na kraju daje dobru poruku za njenu publiku.

"Dokle god je glava na ramenima, trepćemo i dišemo treba da budemo funkcionalni i da se borimo", rekla je pevačica koja je u poslednje vreme prošla kroz teške trenutke, operacije, smrt majke ali i smrt njenog velikog prijatelja Kemala Montena.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track