LEPA LUKIĆ O MUŠKARCIMA: Jedan se otegne, drugi se protegne!

Nije mnogo patila u ljubavi

LEPA LUKIĆ O MUŠKARCIMA: Jedan se otegne, drugi se protegne!

Stars -
Pevačica je otkrila da tokom svojih veza nija varala svoje partnere, ali nije mnogo ni patila za njima

Lepa Lukić se prisetila svojih početaka i kako je to na početku njene karijere bilo i otkrila da su se nekada pevači mnogo više družili i da među njima nije bilo zavisti.

"Ja sam tokom svoje 47 godina karijere ostala ista i zbog toga toliko dugo trajem. Sada doživljavam svoju drugu slavu, svoj zenit. Da bi ovoliko istrajao moraš uvek da budeš na zemlji, da dozvoliš narodu da ti priđe, da se slikaju, a ja sam žena iz naroda", rekla je pevačica, dodajući da su nekada u Jugosaviji mnogo nastupali i da su turneje trajale i do četiri meseca.

"Tri-četiri meseca smo bili na turneju, ujutro smo imali koncerte u nekom selu, naveče u nekom gradu, pa smo tako imali i do 40 koncerata za vreme. Družili smo se više nekada, i nije bilo zavisti među pevačima kao što je danas", otkrila je pevačica u Fantastik šou.

O svom privatnom životu nije mnogo imala vremena da razmišlja upravo zbog svoje karijere i nije mogla da nađe nekoga ko će da je čeka toliko dugo kada ode na turneju, ali je otkrila da je svojim partnerima bila verna.

"Nikoga nisam varala. Kada to ode u vodu, ja se okrenem dalje. Znate ono, jedan se otegne, drugi se protegne", otkrila je Lepa Lukić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track