LEPA O MACINOM RUKOBLUDU U PAROVIMA: Nisam htela da je opominjem, neka se guzi koliko hoće!
Foto: Damir

Gleda svoja posla

LEPA O MACINOM RUKOBLUDU U PAROVIMA: Nisam htela da je opominjem, neka se guzi koliko hoće!

Stars -
To što je Maca radila je njena stvar, šta sam ja tu mogla?! Njima čovek ako nešto kaže, oni ga nahrane onim stvarima, priča Lepa

Iako se spekulisalo da bi pevačica Lepa Lukić mogla da bude novi član žirija muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", ona otkriva da do dogovora nije došlo.

"Pregovarala sam sa Pinkom, ali se ništa konkretno nismo dogovorili. Ne mogu ja da prihvatim tu obavezu jer moram na svakih šest meseci da idem u Kanadu zbog papira, imam njihovo državljanstvo".

Na podsećanje novinara na opasku Vesne Vukelić Vendi da Lepa Lukić nije umela da reaguje adekvatno dok je pevala u "Parovima", a Maca Diskrecija se za to vreme "rukobludila", Lepa kaže:

"Ma, ne, kakav rukoblud...Ne znam na šta je tačno Vendi mislila, ali pretpostavljam na ono kad je Maca igrala, pa se mazila i tome slično. To je njena stvar, šta sam ja tu mogla?! Njima čovek ako nešto kaže, oni ga nahrane onim stvarima. Oni su tako vaspitani! Ja nju nisam htela da opominjem, neka se guzi koliko hoće, ja sam to kulirala. Moje je bilo da pevam i to sam i radila", rekla je Lepa Lukić.

(Naše novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja