LIBERALNA RADA: Napred, ribe, hvatajte me za dupe!
Foto: Nemanja Pančić

Opet je vaćarili na nastupu

LIBERALNA RADA: Napred, ribe, hvatajte me za dupe!

Stars -

Pevačica je poznata po flertovanju s publikom, ali na koncertu u Švajcarskoj od devojaka je izričito tražila da je pipkaju

Rada Manojlović pošteno je izvatana za guzu na jednom nastupu u Švajcarskoj, i to od strane ženskog dela publike!

Ko će pre... Dve ruke mese guzu, treća se prikrada
Ko će pre... Dve ruke mese guzu, treća se prikrada

„Grandova“ pevačica je opet izazovno vrckala, ali ko zna da li bi se devojke oslobodile i pipkale je da Manojlovićeva to od njih nije izričito tražila!- A sada, samo za devojke! Mešaj - rekla je pevačica, a zatim okrenula guzu ka publici.

Da im priđe bliže... Rada se namešta u bolju poziciju
Da im priđe bliže... Rada se namešta u bolju poziciju

Četiri žene su tada bukvalno navalile na nju, pa su pevačicu dobro ištipale i izvaćarile. Rada je to sa osmehom primila, a potom se okrenula ka devojkama, koje su u transu počele da je hvataju za struk i grudi, ali i za kosu. Muškarci su se primakli bini, jedan mladić je pružio ruku prema njoj, međutim, Manojlovićeva mu je stavila do znanja da to nije dozvoljeno.- Ne mogu muškarci, samo devojke! - raspoloženo mu je poručila Rada.

Zarila kandže... Ostavila otisak na Radinoj zadnjici
Zarila kandže... Ostavila otisak na Radinoj zadnjici

Ipak, jedan dečko je na kvarno uspeo da se dočepa Rade, tražeći da se slika s njom. Ona je pristala i ispozirala, a mladić je tu video dobru priliku da Radu ščepa oko struka i uhvati je za dupe!

Malo su popileTO JE NORMALNO!Rada je ranije javno pričala o pipkanju na nastupima, a u oktobru 2016. je izjavila da muškarcima ne dozvoljava da joj priđu dok je na podijumu. Ona je tada ispričala i o neprijatnosti koju je imala s pijanom devojkom u diskoteci.- Devojke su mnogo nezgodnije kad se napiju i njima je normalno da se pipkaju i vataju. Da je muško bilo u pitanju, leteo bi napolje i zviznula bih ga mikrofonom - rekla je tada Rada.

Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track