LJUBAVNI TROUGAO: Cecin brat drugi put izigrao Saru

Marinković se poigrao sa bivšom

LJUBAVNI TROUGAO: Cecin brat drugi put izigrao Saru

Stars -
Milan, koji je ostavio Trajanovićevu zbog njene najbolje drugarice Sandre, nedavno joj se vratio, ali je sakrio da sa novom partnerkom putuje na Kipar

Sara Trajanović, koju je dečko Milan Marinković prevario sa njenom najboljom drugaricom Sandrom, još jednom je nasamarena!Nakon njihovog raskida, Cecin brat molio je manekenku da mu oprosti zbog toga što joj je uradio, a ona, kako ga još nije prebolela, jedva je dočekala da pređe preko svega i ponovo bude sa njim. Međutim, Milan je već tada kupio avionske karte za njega i Sandru za Kipar, gde trenutno uživaju u Cecinoj vili. Da ipak neće raskrstiti sa novom devojkom, Milan je ranjenoj Sari rekao tek veče pred put, što je bivšu učesnicu „Farme“ dokusurilo.- Očajna Sara, nakon druge ispale, otputovala je sa drugaricom u Palma de Majorku da tamo pokuša da se opusti i zaboravi na sve! Ona je još u šoku šta joj se dogodilo i ne može da veruje da je Milan bio u stanju da se još jednom tako poigra sa njom i njenim osećanjima. Sve vreme u Beogradu je obletao oko nje. Sandra nije imala pojma da se njen dečko viđao ponovo sa Sarom - otkriva izvor blizak Trajanovićevoj.

Izdala drugaricu... Milanova nova devojka Sandra
Izdala drugaricu... Milanova nova devojka Sandra

Sara je još na „Farmi“ imala ljubavnih problema. Ušla je u rijaliti, dok ju je napolju čekao dečko, a odmah je počela da flertuje na imanju. Prvo se muvala sa Ivanom Marinkovićem, pa sa Akijem Markovićem, da bi se Ivanu vratila po napuštanju imanja.Pokušali smo da kontaktiramo sa Sarom, ali je ona isključila sve telefone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track