LJUBAVNI TROUGAO Kristina: Aleksandre, ostavi me na miru, nemoj više da nas brukaš!
Foto: Svet

Sportista dobio šut-kartu: Mijačevićeva prekinula svaki kontakt s Kolarovim

LJUBAVNI TROUGAO Kristina: Aleksandre, ostavi me na miru, nemoj više da nas brukaš!

Stars -
Manekenka odlučila da ostavi fudbalera nakon što se na internetu pojavila fotografija njegove supruge Vesne na kojoj ga bodri u Portugalu

Kristina Mijačević, koja će za pet meseci roditi sina Aleksandru Kolarovu, ostavila je fudbalera i poručila mu da zaboravi na nju i da je ne traži do rođenja njihovog deteta.Kako Kurir saznaje, manekenka je, nakon što je na internetu osvanula fotografija Kolarove žene Vesne sa utakmice Srbija - Portugal, koja se igrala u nedelju, odlučila da prekine ljubavni trougao koji je trajao čak osam godina.

Iako ju je Aleksandar, čim je shvatio da je njegova žena na poluvremenu postavila na Instagram sliku sa tribina, pozvao da pokuša da objasni otkud Vesna u Portugalu, Kristina ga je sprečila u tome. Nije htela da ga sluša i poručila mu je da ne dolazi kod nje u Rim.- Aleksandre, smatram da smo se dovoljno iskompromitovali i da nema potrebe da me više tražiš. Ne želim da budem deo ovog cirkusa i zato me, molim te, ostavi na miru da sama iznesem trudnoću bez stresova koji mogu da utiču na razvoj deteta - napisala je dizajnerka fudbaleru u poruci nakon utakmice.Kristina je čvrsto rešena u odluci da ne dozvoli Aleksandru da joj priđe. Ne želi kontakt s njim sve do rođenja deteta, pa je, pošto su se poslednji put čuli, promenila broj telefona i zabranila prijateljima da mu daju novi. Manekenka i dizajnerka će tek po porođaju dozvoliti fudbaleru da vidi svog sina. Pozvali smo Kristinu, ali njen broj telefona poznat redakciji više nije u funkciji. Aleksandar se nije javljao na telefon.(E.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track