Lotar Mateus i Anastasija krstili sina Milana u pravoslavnoj crkvi!

Veselje trajalo tri dana

Lotar Mateus i Anastasija krstili sina Milana u pravoslavnoj crkvi!

Stars -
Krštenje je proteklo prema pravoslavnim običajima, a mali Milan nije zaplakao ni u jednom trenutku. Sve vreme je bio veseo i nasmejan, rekao je Marko Vjetrović

Lotar Mateus imao je prošlog vikenda razloga za slavlje, i to dvostruko. Bivši nemački reprezentativac oženio se po peti put svojoj izabranicom Anastasijom Klimko i krstio je svog sina Milana u pravoslavnoj crkvi.-

"Slavlje je trajalo tri dana, od petka do nedelje. Mateus je za tu svrhu zakupio zamak u mađarskom baroknom kompleksu u Slovačkoj. U sklopu zamka nalazi se pravoslavna crkva, u kojoj su fudbaler i njegova izabranica u subotu krstili sina Milana. Kum na obe ceremoniji bio je Marko Vjetrović", rekao je dobro obavešteni izvor i dodao da se par sklopio samo građanski brak.

Marko Vjetrović nije krio oduševljenje.

"Izuzetna mi je čast što me je Lotar Mateus pozvao da mu budem kum na venčanju, ali pre svega na krštenju sina. To je velika odgovornost prema Milanu, ali iprivilegija. Krštenje je proteklo prema pravoslavnim običajima, a mali Milan nije zaplakao ni u jednom trenutku. Sve vreme je bio veseo i nasmejan", rekao je Vjetrović.

Podsetimo, Lotaru Mateusu ovo je peti brak po redu. Između ostalog, bio je oženjen srpskom modnom dizajnerkom Marijanom Mateus.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track