LUDA VOŽNJA: Goca i Brena prošle kroz crveno i ugrozile živote!
Foto: Dado Djilas, Damir Dervisagić

PAPARACO Nekoliko puta prekršile saobraćajne propise

LUDA VOŽNJA: Goca i Brena prošle kroz crveno i ugrozile živote!

Stars -
Kazna za prolazak kroz crveno svetlo je od 15.000 do 30.000 dinara, šest kaznenih poena i zabrana upravljanja vozilom tri meseca
1 / 3

Goca Tržan i Lepa Brena napravile su pravu pometnju u saobraćaju, čime su direktno ugrozile svoje i tuđe živote. Njih su kamere uslikale kako prolaze kroz crveno svetlo, što je moglo da ima fatalne posledice.Za razliku od gazdarice „Granda“, koja je na Novom Beogradu prošla kroz jedno crveno svetlo, Tržanka je to uradila čak dva puta. Prvo je napravila prekršaj na semaforu u Mirijevu nedaleko od svoje kuće, odakle je sa svojim dečkom Rašom krenula ka gradu, a zatim je isto uradila i u samom centru prestonice. Sreća je da u automobilu nije bila njena ćerka Lena, već se pevačica nalazila samo s Rašom - što je ekipa „Paparaco lova“ zabeležila.

Inače, da je pevačice policija uhvatila u ovim prekršajima, one bi morale da plate visoku kaznu, a sledilo bi i oduzimanje dozvole.- Kazna za prolazak kroz crveno svetlo je od 15.000 do 30.000 dinara, šest kaznenih poena i zabrana upravljanja vozilom tri meseca. Ovakvim rizičnim vožnjama mogu se ugroziti životi sugrađana - rečeno nam je u saobraćajnoj policiji.

U toku jučerašnjeg dana pevačice nisu odgovarale na naše pozive kako bi nam objasnile razloge svoje žurbe, kao i to što su napravile veliki prekršaj.

Inače, bahaćenje javnih ličnosti u saobraćaju je sve češća pojava. Nedavno je i glumica Sloboda Mićalović čak tri puta prošla kroz crveno svetlo dok je u autu vozila svoje ćerke Milu i Veru. Ovakve prekršaje redovno prave Nataša Bekvalac i Milan Kalinić.

Mrka pio, pa seo za volanOpšte je poznato da Milutin Mrkonjić voli da popije čašicu više, posebno kad sa svojom dragom Anom Bekutom odlazi na višečasovna snimanja TV emisija. Pošto se snimanje odužilo, Mrka očigledno nije imao izbora nego da spas pronađe u nekoliko čašica, koje su ga prilično uhvatile. Tako zagrejan je pod dejstvom alkohola seo za volan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja