LUDOVANJE: Boško Janković natezao votku i vatao ženu

Fudbaler proslavio sedam godina braka

LUDOVANJE: Boško Janković natezao votku i vatao ženu

Stars -
Janković prvo mešao žestinu s tonikom, a onda i sa đusom, posle čega nije prestajao da ljubi i grli suprugu Dijanu

Boško Janković proveo je nezaboravno veče na svom splavu, gde je u ponedeljak proslavio sedam godina braka sa suprugom Dijanom.Istog dana fudbaler je obeležio i prvu godišnjicu rada svog objekta na vodi, pa je zajedno sa ženom ugostio brojne prijatelje. Njih dvoje su s društvom nazdravljali do ranih jutarnjih časova i među poslednjima su napustili splav. Nijednog trenutka nisu skrivali emocije, već su celo veče razmenjivali nežnosti, što je Kurirov fotograf i zabeležio.

Boško, njegova žena i veliko društvo uživali su u dobroj muzici. Oni su celu noć nazdravljali alkoholnim pićem. Svi su bili odlično raspoloženi. Skupa pića su se samo točila, a on je pio votku pomešanu s tonikom, a kasnije sa đusom. Celo veče je đuskao, čak se peo i na separe, a pred zoru je obučen uskočio u bazen. Biće da ga je žestina dobro zdrmala u glavu. Boško je otišao u pratnji supruge tek oko pet sati ujutru - priča izvor Kurira koji se u tom trenutku našao na licu mesta.Inače, fudbaler Verone ne može često da se provodi zbog svojih sportskih obaveza, pa kada je u Beogradu, koristi svaku priliku da sa prijateljima lumpuje na svom splavu do zore.

Ubeđivanje ŽarkaŽEŽELJEVA SPOPADALA PASPALJAJelena Žeželj, voditeljka emisije „Ekskluziv“ na televiziji Prva, pokušavala je na sve načine da uradi intervju s proslavljenim košarkašem Žarkom Paspaljem. Njoj nije bilo teško da ga „spopadne“ i proba da ga ubedi da s njim snimi prilog. Iako ga je šarmirala, ne bi se reklo da je baš bio oduševljen njenim predlogom jer se već dugo ne pojavljuje često u medijima. Inače, Paspalj je na splav došao u muškom društvu, s kojim je proveo veče i napustio splav.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track