LUKAS BESPLATNO PEVA ZA SNS: To je moj poklon narodu!
Foto: Dragana Udovičić

Koncert u Šapcu

LUKAS BESPLATNO PEVA ZA SNS: To je moj poklon narodu!

Stars -
To je moj poklon narodu. Ne mora sve u životu da se naplati parama, rekao je pevač

Otkako se na zvaničnoj stranici Srpske napredne stranke pojavilo obaveštenje da će folk zvezda Aca Lukas pevati u Majuru na koncertu koji je u organizaciji ove stranke, mnogi su počeli da polemišu da je pevač uzeo velike pare za svoj nastup. Sa druge strane, naprednjaci kažu da će to biti veče za uživanje, a da će svi koji žele besplatno ući na stadion OFK „Majur“.

"Dragi građani, obaveštavamo vas da će se u četvrtak, 4. juna 2015. godine, u organizaciji GO SNS Šabac, održati koncert Ace Lukasa, sa početkom od 20.30 u Majuru na OFK „Majur“. Osim Ace Lukasa, zabavljaće vas još: di-džej Brzal, di-džej Sole i „Kuadro bend“. Ulaz za sve je besplatan. Dođite da uživamo zajedno", piše u pozivnici ove stranke.Lukas je trebalo da prokometariše ovaj angažman i otkrije koliko novca je dobio za ovaj koncert, on nam je odgovorio:

"To je moj poklon narodu. Ne mora sve u životu da se naplati parama. Pevam tamo iz ličnog ubeđenja, jer je to ljudski. Uvek te koncerte radim za džabe", rekao je Lukas.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da se Aleksandar Vuksanović ističe kao simpatizer Srpske napredne stranke, jer smo nekoliko puta dosad imali prilike da ga vidimo na njihovim skupovima, kao i koncertima.

Ono što je sigurno jeste da je Lukasova ljubav prema ovoj stranci velika, imajući u vidu da njegove tezge koštaju na hiljade i hiljade evra.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track