MA ŠTA ZNAJU PROFESORI: Ana Sević objasnila kako se izgovara njena pesma!
Foto: Damir Dervisagic

Lambordžini

MA ŠTA ZNAJU PROFESORI: Ana Sević objasnila kako se izgovara njena pesma!

Stars -
I da, lamborghini se izgovara lambordžini na našem jeziku. Tako makar kažu profesori i lektori sa Filološkog fakulteta koji predaju srpski jezik i književnost

Folk zvezda Ana Sević, koja je nedavno snimila novu pesmu Lambordžini, pokušala je da objasni kako se izgovara ime italijanskog proizvođača sportskih automobila, ali nije uspela.

"Lambordžini‬ za laku noć. I da, Lamborghini se izgovara LAMBORDŽINI na našem jeziku. Tako makar kažu profesori i lektori sa Filološkog fakulteta koji predaju srpski jezik i književnost. Tako da tu nema mnogo pametovanja. Definitivno su pametniji i više znaju od nas, moraju se slušati i poštovati. Ljubav za sve i laku noć", napisala je ona uz link svog spota", napisala je Sevićeva, prenosi Alo.

Ne znamo da li je ona stvarno pitala profesore kako se izgovara, ali nama su svakako u sećanju ostale napomene naših profesora italijanskog jezika koje kažu: "Kolege, ne kaže se "lambordžini" već "lamborgini", pazite da ne pogrešite! Pevačica je ovo čak mogla i da "izgugla".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track