MACA DISKRECIJA: Branko Ružić bi me razvalio od seksa!
Foto: Dragana Udovičić

Pikirala političara iz SPS

MACA DISKRECIJA: Branko Ružić bi me razvalio od seksa!

Stars -
Senada Nurkić uverena da bi saradnik Ivice Dačića imao odnos sa njom jer je, kako ona kaže, slab na starlete

Maca Diskrecija tvrdi da bi je Branko Ružić razvalio od seksa zato što ima šarene oči.Senada Nurkić je, zahvaljujući iskustvu s muškarcima kojim se hvalila u „Parovima“, procenila da je predsednik Izvršnog odbora Socijalističke Partije Srbije slab na starlete i da bi sve dao da bude sa njom. U razgovoru za Kurir bosanka starleta je do detalja opisala šta bi joj radio prvi saradnik ministra spoljnih poslova Ivice Dačića.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Ovaj Ružić nije lep, ali ima šarene oči. Vidim ja da bi on meni svašta radio. Ti koji imaju šarene oči umeju da razvale od seksa. Pravi su mačori u krevetu. Oni vole starlete i da sa njima rade ovo-ono. Svaka čast Ružiću, znam ja da bi on sa mnom, ali neka, hvala mu. Može da ga šlajfuje. Meni se ne sviđaju ti političari. Oni su previše strogi. Nose odelo i kravatu. Političari imaju mnogo para i misle da mogu šta žele", kroz osmeh nam je rekla Maca Diskrecija.Ovim povodom pozvali smo Dačićevog bliskog saradnika, koji je najpre rekao da nema šarene oči, a zatim poručio:

"Molim vas, nemojte mi postavljati tako banalna, senzacionalistička i nekorektna pitanja. Jednostavno nisam iz te priče. Nađite nekog adekvatnog iz političke branše, ko ima iskustva sa tom vrstom srpske supkulture", izričit je bio Ružić.

Privukao Senadu... Branko Ružić
Privukao Senadu... Branko Ružić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja