MACA DISKRECIJA ISKRENO: Drogirala sam se zbog verenika, a hteli su i da mi plate za seks!
Foto: Printskrin/Youtube

Mnogo zarađivala

MACA DISKRECIJA ISKRENO: Drogirala sam se zbog verenika, a hteli su i da mi plate za seks!

Stars -
Bilo je ponuda da me plate za seks, ali nisam htela da pristajem na to. Ove ostale, pošto nemaju druge kvalitete, moraju da rade to za novac, rekla je Senada

Pevačica u pokušaju Senada Nurkić, poznata po nadimku Maca Diskrecija, šokirala je javnost učešćem u rijalitiju „Parovi“, a iz luksuzne vile otkrila je svoje tajne iz prošlosti.

Naime, Maca je otvoreno odgovarala na naša pitanja, a ispirčala je da se svojevremeno drogirala, jer je to bivši verenik zahtevao od nje.

"Probala sam drogu, strašno sam se osećam kada sam je probala. To sam uzela sa bivšim verenikom sa kojim sam bila prošle godine. Tražio je od mene da se drogiram i da prihvatim to što prodaje drogu. Pokušavao je da me uvuče u ceo taj njegov život. Srećom, uspela sam da se spasem od njega", otvoreno priča pevačica, a zatim se osvrće na svoje detinjstvo i život koji je provela sama sa majkom.

"Nemam kontakt sa ocem skoro 24 godine i velika želja mi je da se to promeni. Ne znam zašto otac ne želi da mi se javi, nikada mi se nije javio. On možda misli da je moja majka mene abortirala i da ne postojim. Inače, mama me podržava u „Parovima“, i to što pokazujem grudi. Vodila me je da ugradim silikone i zajedno smo išle kod plastičnog hirurga, a ja sam sve to platila. Ona mi govori kako su mi dobre slike, samo ponekad me savetuje da su mi možda neke lošije urađene."

"Mama mi je jako bolesna i pije tablete kako bi mogla da spava. U ratu je bila u logoru i od tada nikako ne može da se oporavi. Živeli smo svi zajedno jako teško, ali kada sam počela da radim, odvojila sam se od kuće i počela da živim sama."

Zarađivala sam mnogo, ali ne želim da pričam o ciframa. Radila sam do ujutru kako bih uspela sebe da izdržavam", priča Maca Diskrecija, a na pitanje da li su joj nudili novac za seksualne usluge, kaže:

"Bilo je ponuda da me plate za seks, ali nisam htela da pristajem na to. Ove ostale, pošto nemaju druge kvalitete, moraju da rade to za novac", iskrena je Senada, koja dodaje:

"Moj dečko voli kada se ja tako pokazujem i njemu se sviđa moje ponašanje i ples", rekla je pevačica u pokušaju, a na pitanje da li je ponela kondome u kuću, odgovara: "Nemam ovde kondome, mogu da zatrudnim vrlo lako."

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track