MACA RUŠI REKORDE: Veća sam zvezda od Nataše Bekvalac!
Foto: Dragan Kadić

Diskretno

MACA RUŠI REKORDE: Veća sam zvezda od Nataše Bekvalac!

Stars -
Pesma „Diskretno“ za samo jedan dan pregledana 600.000 puta, dok su hitovi zvezda imali manju posetu

Maca Diskrecija za samo jedan dan emitovanja spota za prvi singl "Diskretno“ imala je više od 600.000 pregleda, čime skoro da ne mogu da se pohvale ni najveće zvezde sa ovih prostora.

Šta reći za ovaj podatak, možemo se samo zapitati gde smo kao društvo otišli kad jedna starleta iz rijalitija ruši rekorde i iza sebe ostavlja velika imena estrade. Nataša Bekvalac i Ana Nikolić, koje su nekoliko nedelja pre Mace izdale svoje pesme, kao da polako padaju, jer svi na Jutjubu klikću na pesmu „Diskretno“.

Brojke pokazuju da je Senada Nurkić odmah prešišala zvezde, njoj je pošlo za rukom ono što drugima nije. Čak ni zabrana spota posle 24 sata emitovanja nije uspela da je sruši. Kad je vraćen, za samo nekoliko sati zabeleženo je 213.000 pregleda.

Poređenja radi, Bekvalčeva, koja je pesmu „Original“ izdala 14. jula, do juče je imala 6.321.239 pregleda, a Anin hit „Voli me, voli“ je od 23. jula pogledan 2.339.062 puta. Matematički gledano, Maca će, ako nastavi ovim tempom, postići Natinu brojku za nešto manje od 11 dana.

Starleta iz „Parova“, koja je ispunila svoj cilj i snimila pesmu, kaže da je ponosna.

"Moju pesmu svi pevaju. Veća sam zvezda od Nataše Bekvalac i drugih pevačica. "Diskretno“ je postalo hit, a ja sam počela i da nastupam", pohvalila se Maca, koju su iskritikovali učesnici Maldiva:

"Izgledaš kao lutka iz seks-šopa!", rekao joj je Brendon, dok ju je Saša Grom izvređao: "Maco, bolje se ti drži striptiza, to ti bolje ide".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja