MACINA MAMA RAZOČARANA: Neka mi ne ide na oči, krije od mene kad snima klipove!
Foto: Printskrin

Ne dozvoljava joj

MACINA MAMA RAZOČARANA: Neka mi ne ide na oči, krije od mene kad snima klipove!

Stars -
Enese, majka jedne od trenutno najpoznatijih starleta prokomentarisala je navode da se odrekla svoje ćerke, ali i video klipove koje je snimala pre ulaska u rijaliti

Starleta iz Bosne, Senada Nurkić, je trenutno jedna od najpopularnijih učesnica rijalitija "Parovi", a njena iskrenost i živahnost, su osobine koje su svima zapale za oko.

Sa druge strane, njena majka Enesa Nurkić je tiha i mirna žena, koja je braneći se tišinom, uspela da se isčupa iz svih skandala koji su bili vezani za njenu ćerku Senadu, ili bolje Macu Diskreciju.

Kako saznajemo, Enesi je zdravlje narušeno i pije jake lekove, ali je ipak bila raspoložena da odgovori na nekoliko pitanja.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

Enesi smo najpre objasnili da se u Srbiji svašta piše, te da je nedavno planula vest kako se ona odrekla svoje ćerke.

"Nije istina, ni govora. Gde ću se odreći svog deteta? Bila sam ljuta na nju što je prekršila obećanje i spavala sa Gastozom, i rekla sam da mi ne ide na oči! Ali nikad nisam rekla da je se odričem ili da je kopile. To nije istina."

Macina majka je dalje objasnila da su njoj poznati klipovi koje je njena ćerka snimala pre rijalitija.

"Pa ja vidim klipove kada pošalje nekom od prijatelja, pa to dođe do mene. Inače, ona to ne radi da ja vidim, jer ja to njoj ne dozvoljavam, ali se ona sakrije od mene, pa se snima."

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

(srbijadanas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track