MADŽGALJ MORA NA JOŠ JEDNU OPERACIJU: Glumac u teškom zdravstvenom stanju!
Foto: Damir

Borba

MADŽGALJ MORA NA JOŠ JEDNU OPERACIJU: Glumac u teškom zdravstvenom stanju!

Stars -
Zbog Marinka će se ovih dana održati konzilijum lekara na kome će odlučiti da li on može da izdrži još jedan hirurški zahvat

Marinko Madžgalj (36), koji je u četvrtak zbog problema sa pankreasom hitno operisan u Kliničko-bolničkom centru na Bežanijskoj kosi, do kraja nedelje bi morao na još jednu operaciju.Kako Kurir saznaje, glumčevo zdravstveno stanje je ozbiljno, pa bi ovih dana trebalo da se održi konzilijum lekarskih stručnjaka koji će na osnovu Marinkovih rezultata proceniti da li bi njegov organizam mogao da izdrži još jedan hirurški zahvat.- Neophodno je da Madžgalj ponovo uradi rendgen i još neke dodatne analize kako bi lekari znali šta da rade u njegovom slučaju. On se trenutno ne oseća dobro jer je iscrpljen od operacije i ostalih pregleda. Prema lekarskim prognozama, neophodna je još jedna operacija, ali je potrebno da se glumac prvo oporavi od prethodne. Međutim, kako stvari za sada stoje, njegov organizam je slab i ne bi bilo pametno da u takvom stanju ode pod nož. Nekoliko stručnjaka je odlučilo da se sastane i detaljno pregleda rezultate svih Marinkovih analiza. Na osnovu toga će odrediti šta je najbolje za njega i kako će ga dalje lečiti. Madžgalj i dalje leži na Odeljenju hirurgije, gde ga medicinske sestre redovno obilaze. On komunicira sa njima, ali brzo se umara i mora baš dosta da se odmara - otkriva Kurirov izvor blizak Madžgalju.

Marinka devojka svakodnevno obilazi...  Lana Sekulić
Marinka devojka svakodnevno obilazi... Lana Sekulić

Marinkova devojka Lana Sekulić svakodnevno ga obilazi, pa je tako i juče bila u bolnici. Zadrži se kod njega dva sata, koliko je određeno vreme posete. Razgovara sa njim, nastoji da ga oraspoloži, ali je i sama veoma potresena zbog svega što ih je iznenada snašlo.

PODRŠKAIvan Bosiljčić: Molim se za Madžgalja- Dragom kolegi želim da što pre pregrmi ovu nevolju. Šaljem mu molitveni pozdrav.Andrija Milošević: Teško mi je zbog njega- Ne mogu ništa da komentarišem o tome. Imajte razumevanja, teško mi je.Stefan Kapičić: Nadam se da će se oporaviti- Šaljem mu svu pozitivnu energiju i nadam se da će se moj prijatelj, kog znam ceo život, što pre oporaviti.Dragan Marinković Maca: Samo neka se bori!- Imao sam problema sa pankreasom i jedva sam preživeo. Samo neka se bori i neka izdrži!Mirka Vasiljević: Mora ozdraviti- Ima moju podršku. Takav glumac kao Mariniko mora ozdraviti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja