MAJA IZABRALA SLUGE: Kristijan i Stanija idu u štalu, gazdarica im poželela ljubav!
Foto: Ps

Ludilo je počelo

MAJA IZABRALA SLUGE: Kristijan i Stanija idu u štalu, gazdarica im poželela ljubav!

Stars -
Nikada dosad nisam rekla da su Stanija i Kristijan favoriti. Meni su starlete donji stalež, a pogotovo kad nisu pametne, objasnila je Maja

Gazdarica Maja Nikolić izabrala je za sluge Staniju i Kristijana.

Maja je rekla da je mnogo razmišljala i da je imala potpuno drugi plan. "Pošto smo u stisci sa hranom, imenujem Kristijana za prvog slugu. Iako je odvalio skoro pola prsta, jedino on može da ponese pola pijace. Kristijan uopšte ne oseća ovu povredu i morala sam njega da izabre", rekla je Maja.

Za drugog slugu je izabrala Staniju.

"Malo smrdiš u štali, ali uopšte to nije teško. Htela sam jednu nežnu žensku da izabrerem da bude sluga. Tako da je Stanija sluškinja. Pravićemo parti u štali. Ja znam da je Kristijan oženjen, ali mi smo van realnosti ovde. Stanija je neodoljiva.. Što se desilo na Farmi, ostaje na Farmi. Ona je kao pahuljica, a on je kao stena. Mislim da će svima biti interesantno. Priželjkujem im ljubav", objasnila je gazdarica Maja.

Stanija je pozdravila svoje. "Odmah sam znala da ću prva biti sluga. Mislim da sam joj rak rana i da je veoma ljubomorna. Samim ovim izborom za slugu, ona mene pravi žrtvom.

Ona zna vrlo dobro ko je Stanija Dobrojević i ima opasan pik na mene. Ovo su tebi pijuni i najjači igrači znaš koga si rekla... Kristijan i ja. A mi smo sluge", pričala je Stanija dok ju je Maja prekidala.

"Nikada dosad nisam rekla da su Stanija i Kristijan favoriti. Meni su starlete donji stalež, a pogotovo kad nisu pametne. Ne znam zašto misliš da sam ljubomorna na tebe.. Ja ni sa kim ne flertujem. Ti si već išla do kraja ovde sa nekim tipom koji ima sumnjivu prošlost, da je homnoseksualac... Ti si poznata po silikonima... Ako je tvoja guza popularna, ne znam zašto nije onda Tamara, kad je njena najveća".

"Anabela je danas čistila izmet, baš me zanima kako će Stanija da očisti izmet, kao sluga. Pozivam odmah onu osobu koja je to uradila, da opet to uradi, da bi ti očistila".

Maja je rekla da si moraju nju da slušaju i da je Stanija nevaspitana i da nema dva grama mozga. "Neću da vređam piliće... Ti si niko i ništa, "no name", siktala je Maja.

Pevačica je pozvala sve da nađu Stanijinu diplomu, dok su ostali ukućani prozivali Staniju da je "jadna" i da je uvek priča svoju tužnu priču.

Kristijan je rekao da će ipak biti sluga rado, nasuprot svojoj povredi. "Iako mi je pola prsta otpalo, doneću vam sutra 100 do 150 kilograma jabuka, kako bi se svi pros..li. Ne pogađa me što me je stavila za slugu. Učiniću sve zbog ukućana", rekao je Kristijan.

"Samo sam razmišljala da li će kravama biti ispod časti da spavaju sa starletama, ali sam se ipak odlučila za Staniju", još jednom je dodala Maja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track