MAJA NIKOLIĆ: Zorica je zaljubljena u Kristijana do srži, on je  njen tip!
Foto: Damir Dervišagić

Raskrinkala je

MAJA NIKOLIĆ: Zorica je zaljubljena u Kristijana do srži, on je njen tip!

Stars -
To može da vidi svako, jer Zorica sve radi kako bi bila u centru pažnje, kaže pevačica

Maja Nikolić tvrdi da je Zorica Marković zaljubljena u Kristijana Golubovića, jer odlično zna kako se pevačica ponaša kada joj se neko dopada. Nikolićeva, koja je nekoliko dana provela u Urgentnom centru zbog povrede rebra, jer preko poručila da će nastaviti da nervira sve ukućane kako bi im pale maske

"Sa Zoricom sa pre rijalitija bila prijateljica, pevala sam joj besplatno u kafani i dovlačila goste. Znam kako izgleda kada se ona zaljubi. Kristijan je tip muškarca koje ona voli i zaljubljena je u njega do srži. To može da vidi svako, jer Zorica sve radi kako bi bila u centru pažnje. Ne shvata da on voli devojke koje dobro izgledaju, poput Marine Perazić i pokojne Ksenije Pajčin, a ne masne i debele žene", otkrila je Nikolićeva i dodala da je dojučerašnja drugarica napada jer želi da je skloni od Kristijana.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

"Ljubomorna je na mene, jer sam zgodna, dobro izgledam i pevam, dok mentalno ne može da mi stane na crtu. Zorica je najveće zlo na farmi i ološ koji je rođen u štali i nije uspeo da se emancipuje. Ona je obična uličarka", kaže Nikolićeva. Pevačica je obećala i da će koleginici i Kristijanu do kraja rijalitija skinuti maske koje imaju.

"Nateraću ga da pokaže pravo lice jer čovek koji priča da mu je koeficijent inteligencijeza dva puta veći od Anštajna je lud ili glup. Da je pametan, sigurno ne bi 22 godine bio u zatvoru, a da je ozbiljan kriminalac ne bi se razvlačio po rijalitijima", rekla je Maja za Alo i poručila da ima "srce lavice" i da je nije strah od Kristijana koji je patološki lažov.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja