MAJA ODŽAKLIJEVSKA: Moja majka je bila žrtva
Foto: Printskrin

Iskreno o detinjstvu

MAJA ODŽAKLIJEVSKA: Moja majka je bila žrtva

Stars -
Smatram da je moja majka bila žrtva u jednom trenutku i to nas dece, ali u takvoj situaciji daleko od toga da je neko od nas troje dece bio nezahvalan, rekla je pevačica

Maja Odžaklijevska otkrila je detalje svog detinjstva i to kako se njena majka žrtvovala za svoju decu.

"Smatram da je moja majka bila žrtva u jednom trenutku i to nas dece. Ostala je bez posla i dok je bila u potrazi za hlebom otišla je u Švedsku kako bi radila kao fabrički radnik i to da bi nas izdržavala. U takvoj situaciji daleko od toga da je neko od nas troje dece bio nezahvalan", rekla je pevačica i otkrila za koga bi se ona u životu toliko žrtvovala.

"Ja bih bila spremna na takvu žrtvu samo zbog svoje dece", rekla je Maja.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Međutim, Nada Obrić se nadovezala na priču i otkrila anegdotu iz svoje porodice, te kako je ona od svoje ćerke napravila razumnu i zahvalnu devojku.

"Ja sam imala situaciju gde sam došla kući i donela cipele koje sam kupila sebi da bi mi moja ćerka rekla da to nije u redu i da je red da njoj kupim. Ali znate šta sam ja uradila? Sela sam u auto momentalno, okrenula u butik i došla kući sa još jednom kesom. Kupila sam sebi još jedne cipele. Nakon toga sele smo i razgovarale do pola 8 ujutru, ali mora da zna neke stvari", rekla je Nada u emisiji "Magazin IN".

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track