MAMA JELENE GOLUBOVIĆ: Hasanu Dudiću treba zatvor, a ne batine!

Traži pravdu

MAMA JELENE GOLUBOVIĆ: Hasanu Dudiću treba zatvor, a ne batine!

Stars -
Ona želi da Dudić pred zakonom odgovara za ono što je uradio Jeleni, te da ne podržava momke koji su zbog njene naslednice nasrnuli na Hasana

Majka rediteljke Jelene Golubović, Svetlana Golubović, iako ne može da da oprosti Hasanu Dudiću što joj jeu rijalitiju šutitao ćerku, kaže da nije srećna što je bivši bokser pretučen. Ona želi da Dudić pred zakonom odgovara za ono što je uradio Jeleni, te da ne podržava momke koji su zbog njene naslednice nasrnuli na Hasana.

"Niko ne treba da uzima zakon u svoje ruke i tako rešava situaciju, Nisam srećan što su pretuklin Hasana, jer smatram da je ovo pravna država i da će za sve što je uradio mom detetu odgovarati pred zakonom. Zato postoji lice pravde i zatvor. Nije poenta da se na nasilje odgovori tučama jer to onda odlazi u drugu krajnost. Koliko znam, ovo nije prvi put da tog čoveka tukum a inače je konfliktna ličnost", rekla je Svetlana i priznaje da nije imala snage da pogleda snimak na kojem se vide kako Dudić udara Jelenu.

"Strašno mi je teško kada vidim na ulici da neko šutne kuče, a ne da gledam kako to neko radi mome detetu. Čak sam i slike u novinama pogledala bez naočara da se više stresem. Od tada sam sve vreme u grču i stalno štrecam da li će neko da skoči na nju. Mojoj mami sam ispričala samo da je bila svađa jer je štedim nerviranja", ispričala je

I Jelenin brat Uroš je teško podneo sve što se dešavalo u vili.

"Teško je to podneo, kao i svi mi, jer on nije vaspitavan da se tučom rešavaju stvari koje ne mogu dijalogom. Prvi je rekao da niko ne treba da se obrati Hasanu već da se pravda potraži na sudu. Jelena nije maloletna ni maloumna tako da joj niko od nas neće sugerisati da li treba da podigne tužbu. Kako god da odluči, bićemo uz nju", rekla je Jelenina mama.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track